2777
2789
عنوان

دخترایی که تازه وارد رابطه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 34 پست
من با دوست پسرم ازدواج کردم عزیزم..خیلیم راضیم و اطرافم هرکی با دوست پسرش ازدواج کردهبا شناخت کامل ر ...

چ خوب خداروشکر 

هرکسی عقیده ای داره اما من از نظر علم روانشناسی گفتم اینو

تو دوستی خیلی چیزا پیش میاد ک ب زندگی لطمه وارد میکنه لطمه ای ک غیر قابل جبرانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هزارتا یکی میشه شما خیلی ها رو میبینم بعد ب بن بست میخورن البته تایید نمیکنم ازدواج سنتی هم.ولی ا ...

ببین تو دوستی اگه عوضی باشه حداقل نشون میده ولی خیلی ببخشید تو ازدواج سنتی طرف هر غلطی دلش خواسته کرده بعد به مامانش میگه برو برام دختر افتاب مهتاب ندیده بگیر و تازه میتونن تو خواستگاری خودشونو یه جور دیگه نشون بدن(همه ی ازدواجای سنتی منظورم نیس).....بحث من ادم خوب نیس چون ادم خوب چه تو ازدواج سنتی چه مدرن ادم خوبیه..ولی اگه طرفت عوضی باشه تو دوستی معلوم میشه ولی تو ازدواج سنتی به راحتی میتونه قابم کنه

چ خوب خداروشکر  هرکسی عقیده ای داره اما من از نظر علم روانشناسی گفتم اینو تو دوستی خیلی چیزا ...

عزیز دلم علم روانشناسی تو کشورای دیگم نظرش همینه؟ سلیقه خودتونو به اسم علم بیان نکنین..یا حداقل بگین تو فرهنگ ما..نه که علم روانشناسی میگه دوست نشین!