2777
2789
عنوان

جاریِ فوضول

724 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

منو شوهرم چندوقت ب مشکل برخوردیم خیلی جدی بود حتی من تصمیم ب طلاق داشتم‌ک‌بابام‌منصرفم‌کرد...گف بذار من با پدرشوهرت حرف میزنم درست میشه...بخاطر بابام‌حتی دادگاهم‌نرفتم‌فقط در حد حرف بود...ولی خانواده شوهرم‌متوجه شدن‌ک‌اسمی از طلاق آوردم...خلاصه مشکل ما بگی‌نگی‌حل شد..منم‌تو این‌مدت اصلا خونمو ترک‌نکردم‌تا تکلیفم‌معلوم شه بعد...ولی با خانواده شوهرم‌کلا قطع رابطه بودم یعنی‌حتی ج‌تماسا و پیاماشونم‌نمی‌دادم خیلی ناراحت بودم...تا اینکه یکی از فامیلای شوهرم ب شوهرم خبر داد ک پشت سرتون تو فامیل حرف زیاد هست میگن‌زنتم داره جدا میشه!!!خیلی جا خوردیم‌چون فقط دوتا خانواده میدونستن ک مشکل داریم..خلاصه بعد از‌کلی تحقیق رسیدیم ب جاری کوچیکم...ما ۳تا جارییم من آخریَم..خدایی جاری بزرگم دسته گلِ...ولی این دومیه مارموزِ...منم ی پیام دادم بهش ک مگه من چیکارت کرده بودم ک بلندگو دستت گرفتی جار زدی....اونم ج منو نداد شوهرشو فرستاد دم‌ خونمون ک‌چرا ب زنم این پیامو دادی!!خلاصه همه حتی خواهرشوهرامم‌پشتم وایسادن حالشو گرفتن ولی برادرشوهرم اصلا قبول نمیکنه چ زنی داره!!!بماند ک هر چندماه ی بار میوفته تو زندگیِ یکی تا خرابش کنه...حتی ب مادرشوهرمم رحم‌نکرده ...چندبار اوقات تلخی درست کرده واسه خواهرشوهرام...خیلی خوشحالم‌ک شوهرم‌جلو داداشش پشتم وایساد...ولی بنظرتون من کم‌نذاشتم!!؟؟؟احساس میکنم‌باید میرفتم جِرِش میدادم ناراحتم😔 انقدر سیاست داره گَند زده ولی پروفایلش همش یجوریه ک انگار بی گناهه...منم حرص میخوردم شوهرم‌گف کلا پاکش کن بذار واسه خودش چرت و پرت بذاره

تعداد رای : 11
نظرسنجی
..
7
63%
..
4
36%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بهتره دیگه کشش ندید وقتی همه میشناسنش میدونن چه اخلاقایی داری پس بی خیال بزار هر چی میخواد بگه کی اهمیت میده به حرفاش

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

بیخیال جاری شخص مهمی نیست حرص نخور خودت و شوهرت مشکلتون رو حل کنید اون خودش می ترکه شاد باشید  همدیگرو دوس داشته باشید

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

چجوری پروفایلش یه جوریه که انگار بی گناهه؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@