2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بچم خیلی تب کرده

2548 بازدید | 69 پست

پسرم سه سالشه دوساعته تب کرده الانم بدنش خیلی داغه توروخدایکی ب من بگه احتمال کرونا هست چیکارکنم

ماازون خاص هاشیم که اگه یه قدم برداری واست دربست میگیریم برسی به خواسته هات     

ببین نبش رو بگیر استامینوفن بده اگخ زیاد بود تبش شیاف بده تا برسونی دکتر

پاشویه هم بکن

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا داری؟حنا و یکم سرکه با اب قاطی کن بزن ب کف پاهاش

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

تنگی نفس اگه نداره احتمالش خیییلی کمه کرونا باشه،من دوتا دخترام دو هفته ی گذشته مریض شدن تا ۵روز فقط تب داشتن تبشون هم قطع نمیشد ولی دکتر نبردم هر ۴ ساعت استامینوفن دادم بهشون و تقویتشون کردم خداروشکر خوب شد سرفه هم میکردن که اونم خوب شد