2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت زردی کف دست و پا با نوک بینی بچه چه دلیلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 16282 بازدید | 39 پست
یعنی میتونه دلیلش استفاده زیاد مرکبات باشه چون ما این چن وقته خیلی پرتقال مصرف میکنیم برای ویتامین c

آره ممکنه. اگه خیلی خوردین احتمال زیاد از همونه. حالا کمتر بهش مرکبات بده ببین خوب میشه. چون اگه از مرکبات باشه، دو سه روزه اثرش میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من دو مورد تو فاميل نزديك داشتيم پسرداييم كه ٦سالش بود دوهفته پيش رفت دكتر همينو گفت

تو این اوضاع نمیتونستم ببرمش دکتر فکرم خیلی مشغول بود منم تعجب کردم گفتم ینی یدفه چی شد اینهمه دست و پاش زرد شد

یعنی میتونه دلیلش استفاده زیاد مرکبات باشه چون ما این چن وقته خیلی پرتقال مصرف میکنیم برای ویتامین c

خودشه .یه بار خواهرزاده های منم زیادی پرتقال خورده بودن.زرد شدن چجور خیلی ترسیدیم تا دکتر گفت به خاطر مصرف مرکباته

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

نه عزیزم حساس نیستی علتش بایدمشخص بشه واقعا.دورازجون یرقان هم یه دلیل میتونه باشه که دکتربایدتشخیص بده.کم خونی هم یه علته.متخصص خون هم ببرش.ان شاءالله خوب میشه نگران نباش.اگه کبدش چربه حتمادرمانشوکامل کنه

منم همین مشکل دارم دخترم دو سالشه نوک بینیش زرد میشه گاهی از هر دکتری هم میپرسم حرفمو جدی نمیگیره فک ...

من دخترم یه مدت هر روز هویج میخورد حتی صورتش هم به زردی میخورد ، دیگه نریختم تو سوپش،  خوب شد

خدایا شکرت 
نه عزیزم حساس نیستی علتش بایدمشخص بشه واقعا.دورازجون یرقان هم یه دلیل میتونه باشه که دکتربایدتشخیص ب ...

برا کبدش دارو مصرف میکنه آخه یرقان باشه خدایی نکرده چشماشم سفیدیش زرد میشه