2777
2789

دخترم چن روزی میشه نوک بینیش با کف دست وپاش زرده خیلی نگرانم کرده تازه براش آزمایش دادم فقط گفت یکم کبدش چربه یکمم کم خونی داره ولی این تازگیا اینجوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی که باردار بودی، مشروب الکی نخوردی؟ یا شايدم ارثیه کسی رو نداشتید با این شرایط؟؟ 

آخه بچه کوچیک چجوری کبدش چرب شده؟ 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
۶ سالشه از داده بودم قبلا یکم اضافه وزن داره گفت چربی خون داره ایندفه آزمایش کل داد گفت کبدشم چربه

زردی ممکنه از هپاتیت باشه. البته که ایشالا برای پسر شما از این نیست. 

دوست من یکدفعه تقریبا دو کیلو نارنگی رو یکجا خورده بود، زرد شده بود. ممکنه از علل مختلفی باشه ولی حتما با دکترش مشورت کن

زردی ممکنه از هپاتیت باشه. البته که ایشالا برای پسر شما از این نیست.  دوست من یکدفعه تقریبا دو ...

یعنی میتونه دلیلش استفاده زیاد مرکبات باشه چون ما این چن وقته خیلی پرتقال مصرف میکنیم برای ویتامین c