2777
2789

خانما هوس مرغ کنتاکی کردم از ترس کرونا غذای بیرون رو هم نمی‌خورم می‌خوام خودم درست کنم فقط این پودر سوخاری های روش میزنن آماده ست؟؟؟یا میتونم خودم درست کنم؟؟؟لطفا هرکس بلده بهم یاد بده

مشکلات خود را شکلات کنید 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نون فانتزی خشک کن اسیاب کن

نان لواشم میتونی خشک کنیو اسیابش کنی

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
امروز اندازه تمام این یکسال فعال بودیا😂

نه بابا همش انلاین حالا چون شناختیم بیشتر به چشمت میخوره 😂مرگ بر کرو.نا

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵

من خودم درست میکنم عالی میشه.....نون ساندویچ رو خشک میکنم بعد با دست خوردش میکنم پودر میشه .من دونه درشت مثل بیرونیا دوست دارم .زیاد پودر نمیکنم.بعد می ریزم تو تابه بدون روغن تفتش میدم که خامیش بره بعد ادویه پودر سیر فلفل و نمک میزنم .عالی میشه

خدایا به امید تو🌹🙏🙏
توضیح پلیز

اگه مرغتون میخوان اسپایسی باشه با پیاز خورد شده و فلفل قرمز و نمک و اب بزار چند ساعت بمونه . اگه معمولی میخواین نمک و پیاز و اب.

ارد سفید رو توش یه مقدار پودر سیر طعم دهنده مرغ بزن یه قابلمه هم توش یخ بریز با اب سرد یه ابکش بزار توش. 

مرغ طعم دار شده رو بریز تو ارد و هی هم بزن با دست بعد بندازشون تو ابکشی که تو یخه دوباره در بیار بریز تو ارد بعد دوباره تو یخ و باز تو ارد . بعدم بریز تو ابکش تکون بده ارد اضافیش بره بعد بریزشون تو روغن داغ با شعله ی کم 25 دقیقه طول میکشه تا هم بپزه هم طلایی بشه

اگه مرغتون میخوان اسپایسی باشه با پیاز خورد شده و فلفل قرمز و نمک و اب بزار چند ساعت بمونه . اگه معمولی میخواین نمک و پیاز و اب.

ارد سفید رو توش یه مقدار پودر سیر طعم دهنده مرغ بزن یه قابلمه هم توش یخ بریز با اب سرد یه ابکش بزار توش. 

مرغ طعم دار شده رو بریز تو ارد و هی هم بزن با دست بعد بندازشون تو ابکشی که تو یخه دوباره در بیار بریز تو ارد بعد دوباره تو یخ و باز تو ارد . بعدم بریز تو ابکش تکون بده ارد اضافیش بره بعد بریزشون تو روغن داغ با شعله ی کم 25 دقیقه طول میکشه تا هم بپزه هم طلایی بشه

اگه مرغتون میخوان اسپایسی باشه با پیاز خورد شده و فلفل قرمز و نمک و اب بزار چند ساعت بمونه . اگه معم ...

اون تیکه اول که گفتی تو آب و پیازو اینا بزارم چقد آب منظورته؟؟؟؟؟

بعد مرغ ها رو تیکه های چقدی کنم؟؟

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
اون تیکه اول که گفتی تو آب و پیازو اینا بزارم چقد آب منظورته؟؟؟؟؟ بعد مرغ ها رو تیکه های چقدی کنم؟؟

به اندازه یه لیوان تا دو لیوان که فلفل توش حل شه به خورد مرغ بره .

تیکه های فست فودی رو دیدی ؟ بالا رون و پایین رون . سینه هم 4 تیکه .