اگه مرغتون میخوان اسپایسی باشه با پیاز خورد شده و فلفل قرمز و نمک و اب بزار چند ساعت بمونه . اگه معمولی میخواین نمک و پیاز و اب.
ارد سفید رو توش یه مقدار پودر سیر طعم دهنده مرغ بزن یه قابلمه هم توش یخ بریز با اب سرد یه ابکش بزار توش.
مرغ طعم دار شده رو بریز تو ارد و هی هم بزن با دست بعد بندازشون تو ابکشی که تو یخه دوباره در بیار بریز تو ارد بعد دوباره تو یخ و باز تو ارد . بعدم بریز تو ابکش تکون بده ارد اضافیش بره بعد بریزشون تو روغن داغ با شعله ی کم 25 دقیقه طول میکشه تا هم بپزه هم طلایی بشه