girl_poert مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 202 عنوان بچه های کتابخون بیایدد 52 بازدید | 4 پست سلام بچه ها من تازه با رادیو چهرازی اشنا شدم کتاب ندار اقای چهرازی یا از این سبک چ نویسنده و چ کتابی هست لطفا کمکم کنید ممنون میش لطف کنید برا حاجتم ی صلوات بفرستین لایک کنید منم براتون میفرستم 1398/12/13 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girl_poert مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 202 به ما هم بگيد تو چه زمينه اي هست؟ اگ با منی ک سبک خاصی نداره طنز عاشقانس مثلن شاملو جدی مینویس اما چهرازی در عین حال ک عاشقانس طنز هست اما دفه دوم اگ پادکستشو گوش کنی فقط گریه میکنی از این همه عاشقانه پاک میش لطف کنید برا حاجتم ی صلوات بفرستین لایک کنید منم براتون میفرستم
girl_poert مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 202 يك تيكشو نداري به عنوان مثال؟ اومد قبل اینک سلام کنه گفتم شمایلت چ نیکوست / خندید؛ گف مال شما بهتر رفت هفته بعد باز دیدمش /گفتم اسمت چیه؟!! گف دلبر ک جان فرسود از او!! گفتم مگ توهم بلدی:! گف اسممه میش لطف کنید برا حاجتم ی صلوات بفرستین لایک کنید منم براتون میفرستم