2777
2789
عنوان

بچه ها از چند ماهگی میشینن

3876 بازدید | 64 پست

بچه های شما چندماهگی نشستن کی چهاردست و پا کرذن کی حرف زدن مامان گفتن

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ده ماه و نیمگی نشست و آخر یازده ماهگی چهاردست و پا رفت 

مامان رو هم ۱۱ ماهگی گفت البته میگفت ماما😍😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

پسر من ۶ماهشه ۲هفتس ماما بابا دد رو میگه فقطم برعکس میشه تو روروک هم به عقب میره کاری نمیکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسرمن 10ماهگی نشست.الان 20ماهش راه نمیره

حرفم میگه بابا اب هم

سلام.کاربرجدید نیستم. یه کاربد کردم نی نی یار ترکوندم.😀😁😀😁           اسم پروفایلم بخاطر اینه روزی که عضو شدم دندون عقلمو کشیدم خیلی درد داشت😵😵😵💉                ممنون از همگی☺☺☺  "(((((مردانه صفت گِرد جهان گردیدم////نامردم اگرمرد درعالم دیدم////یکرنگ تراز تخم ندیدم چیزی////ان هم که شکستم 2رنگش دیدم)))))                      #زود قضاوت نکنیم#        باردارنیستم..اما دعا کنید بشم...😘😘😘😘😘 

16ماهگی چاردست وپا رفت و تالاان ک 20ماهش

سلام.کاربرجدید نیستم. یه کاربد کردم نی نی یار ترکوندم.😀😁😀😁           اسم پروفایلم بخاطر اینه روزی که عضو شدم دندون عقلمو کشیدم خیلی درد داشت😵😵😵💉                ممنون از همگی☺☺☺  "(((((مردانه صفت گِرد جهان گردیدم////نامردم اگرمرد درعالم دیدم////یکرنگ تراز تخم ندیدم چیزی////ان هم که شکستم 2رنگش دیدم)))))                      #زود قضاوت نکنیم#        باردارنیستم..اما دعا کنید بشم...😘😘😘😘😘 
ازمن پنج ماهگی کامل مینشست پسره بچم

الان دختر من همش میخواد بلند بشه ۴ماهو نیم دستاشو میگیرم خودش میشینه ولی هنوز ضعیفه انقد خودشو بلند میکنه گردنشو من دردم میگیره همش میخواد پاشه قدمم برمیداره 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين