2777
2789

شنیدم سرمای شدید گرمای شدید از بین میبره.پس چرا سوپ خفاش از بین نرفت ویروسش؟؟سوالم فکرمو در گیر کرده

💔 .🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اصن ازون نبود

ویروسش در دمای۸۶درجه از بین میره

اینو خود چینیا ساختن برای کنترل جمعیت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هر میکروبی رو ک نمیکشه! بعدشم شاید خفاش عسلی درست کرده بوده! 🤦‍♀️

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

هرروز حرفشونو عوض میکنن چونکه این ویروس جدید و ناشناخته س، اول گفتن سرما از بین میبره، الان میگن سرمد ویروس  و فعال نگه میداره، ضمن اینکه در مورد گرما هم هیچ آزمایشی نشون نداده که واقعا گرما باعث از بین رفتنش میشه

💗ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 💗

بنظرم این ویروس توی بدن خفاش یا مورچه خوار یا هر کوفتی بوده که کوفت کردن😁 یعنی بهش آلوده نبوده که 

علمیشو نمیدونم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

این ویروس ساخته ی دست بشر هست

خفاش و مورچه خواری وجود نداره

یه سلاح بیوشیمی که واسه کنترل جمعیت ساخته شده

منتها تو آزمایشگاه جهش ژنتیکی پیدا کرده

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا