نه اصلا.اگه میخوای جوش نزنی صبح ک پا میشی با صابون بشور صورتتو .ولی قرمزی و لک های قهوه ای ک رو صورتم بود رو از بین برد هیچوقت دیگه اون لک ها برنگشتن و جوش نزد .ممکنه ب بعضیا بسازه بعضیا ن
اسم دقیقشو یادم نیس ولی این نبود ی لایه بردار قوی بود شامل هیدروکینون تازه پوستم پوست پوست شد کلی ولی خب اینم بگم ک نود درصد نتیجه گرفتم ازش واسه لکام ولی الان پشیمونم چون جای جوشا مونده یخورده البته بازم بهتر از لکاییه ک داشتم...تو نت سرچ کن عوارضشو قبل اینکه بطور جدی استفا ه کنی
سرچ كردم تو ني ني سايتم سرچ كردم پوستم خيلي كثيف شده بنظرم سفيدم هستم منافذم يكم باز ميشه خيلي دي ...
والا شاید خنده دار بنظرت بیاد اما من واسه منافذ باز صورتم یخ گلاب میزارم عاااالیه درمانای گیاهی هیچ عوارضی ندارن با خیال راحت استفاده میکنه اما کرما یجارو درست میکنن ی جا دیگه رو میزنن داغون میکنن
من دفعه اول آبرسان گرفتم به پوستم ميزنم منم شروع ميكنم ماسك خونگي ميزارم
عزیزم معذرت میخوام
میشع بپرسم هیدروکینون بعد چه مدت استفاده جواب میده ؟؟ و لکه هارو از بین میبره ؟
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed