2777
2789
عنوان

اونایی ک تو ست کردن ماهرن بیان+عکس👠👠👠👠

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
سلیقت اصن خوب نیس البته ببخشید اینقد رکم

راجب مدل و  قشنگی کفش نظر نپرسید... بعد هم اینو بدون مرز بین رک بودن و بی‌شعور بودن فقط یه تار موعه که خیلی ها بیشعوری خودشون رو به اشتباه...به رک گویی توجیه میکنن.

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من توی دانشگاه اکشفورد مدلینگ کانادا قبول شدم 

خوشحال میشم کمکت کنم

این کفش هارو میتونی با یه شلوار پارچه ای قد ۹۰یا۸۵یپوشی 

برای ست کردن میتونی از کیف و شلوار خاکشتری ملایم استفاده کنی

اگه دوست داری پاهات کشیده تر به نظر بیاد میتونی شلوارتو هم رنگ کفشت بخری

این نوع کفش کفشیه که برای استایل های مختلف میتونی امتحانش کنی و خوشکل میشه،هم میتونی مانتو های کوتاه بپوشی هم بلند یعنی در واقع روی هر نوع مانتویی به جز مانتو های کتون اسپرت میاد 

راجب مدل و  قشنگی کفش نظر نپرسید... بعد هم اینو بدون مرز بین رک بودن و بی‌شعور بودن فقط یه تار ...

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

مانتو کوتاه

کرم،سفید

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
شلوارم پارچه ای قد ۱۰۰ روسری و کیفم مشکیه

خوبه میشه یه تناژ خاکستری،صورتی مشکی باهم جور در میان

میتونی لاکتو خاکستری بخری؟!

اگه اکسسوری خاکستری هم داشنه باشی خوبه 

تگه مانتوت جلو بازه زیرشو مشکی یا خاکستری بپوش