2777
2789
عنوان

من ی عالمه گریه کردمممم

147 بازدید | 14 پست

اول از همه ۳هفتس مامانمو ندیدم

دلم خیییلی تننننگه

بعدشم شوهرم میره سر کار همممش نگرانشم😢

از اون طرف نگران مامان بابامم....مامانم دیابت داره بابام مشکل قلبی😢

این چند وقت از بس ک نگرانم دیگه اصلا کشش ندارم😢😢😢😢نشستم کلی گریه کردم ولی بدتر شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  مامانم  هم  دیابت داره   هم مشکل  ریه  هم  مشکل قلبی  هم وووو...دخترمم  آسم داره...شوهر خواهرمم دیابت و قلب و ریه و کلیه...پسرخواهرم  ریه   پوووووف  من  ک  دیگه  یواش یواش دارم   تموم   میشم از استرس ونگراانی

همه  وضعمون همین عزیزم ...

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
زنگشون زدی صحبت کنی؟منم شرایطم عین خودته تازه شوهرمم تو جاده هاس😭😭😭

آره زنگ میزنم هر روز😔ولی نگرانیم اصن رفع نمیشه

دلم میخاد خودم برم مراقبشون باشم😭ولی میترسم خودم ویروسو ببرم با خودم

[QUOTE=126705571]وای خدایا😭😭😭کاش میشد فرار کنیم از این وضع

😭😭😭😭دلم  ی خیال رااحت  میخواد😔

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
آره زنگ میزنم هر روز😔ولی نگرانیم اصن رفع نمیشه دلم میخاد خودم برم مراقبشون باشم😭ولی میترسم خودم و ...

خواهربرادر تو خونه داری؟کی خریدای خونه رو انجام میده؟بهشون توصیه کردی مدام لباسها و خریدا و دستا رو بشورن؟؟

خواهربرادر تو خونه داری؟کی خریدای خونه رو انجام میده؟بهشون توصیه کردی مدام لباسها و خریدا و دستا رو ...

عزیزم خودشون تنهان

بابام خریدا رو میکنه

من ازشون دورم‌...اونا ی شهر دیگه ان😢

توصیه ها رو کردم....هر روز هم باز تاکید میکنم

آخی . منم واسه مامان بابام نگرانم اصلا نمیتونن بند بشن تو خونه . 😭

😑😑😑😑😑اتفاقن بابای منم بعید میدونم بمونه خونه

ولی من ک زنگ میزنم مامانم میگه نمیرن بیرون