2777
2789
عنوان

واکس 4ماهگی

84 بازدید | 17 پست

ی هفته پیش واکسن 4ماهگی دخترم بود از ترس کرونا نزدم چکار کنم کلا نزنم یا بعد نوروز بزنم خطری نداره کمکم کنید توروخدا خیلی نگرانم😕

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به م وقع بزن غیر کرونا خطر دیگه تهدیدش نکنه. چون همون واکسنا شش ماهگیم باید بزنه لابد یه چیز حالیشون بوده اینجور گذاشتن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
به م وقع بزن غیر کرونا خطر دیگه تهدیدش نکنه. چون همون واکسنا شش ماهگیم باید بزنه لابد یه چیز حالیشون ...

خیلی میترسم

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
یه ملافه ببر زیرش بنداز  اوردی خونه همه لباساشو عوض  کن دستاشم بشور

شوهرم میگه ی لباسایی بپوش که بعد بندازیم بیرون

منم امروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرامه. به خاطر ترس از کرونا نرفتم زنگ زدم بیمارستان گفت فقط تا دو هفته میت ...

زنگ زدم عروسمون گف اون واکسن فلج اطفاله خیلی قدیما بوده نمیخوادبزنی