2777
2789

بیایید اینجا تعریف کنید تا از هم یاد بگیریم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزی یک بار میرم بیرون اونم یا با ماشین خودمون 

یا پیاده سوار تاکسی نمبشم 

بیرون که میرم کسی نیست ماسک نمیزنم ولی وقت وارد کلینیک میشم ماسکو دستکش میزارم میرم فیزیوتراپی

بعدش دستکشو ماسکو برمیدارم دستامو اسپری میزنم میام تا خونه لباسامو کامل میندازم لباس شویی خودمم حموم دست به دیگیره ها هم نمیزنم 😔

لباسارو سریع میندازم تو ماشین مایع و افروز میریزم توش 

اونجا هم سعی میکنم به جایی برخورد نکنم 

حالا تو خونه هم هر روز آسانسور ضد عفونی میشه ولی من ازش رفتو آمد نمیکنم 

دیروز همسرم میوه خرید خودش نشست با ضدعفونی مایع ظرفشویی شوست 

امروزم خیار گوچه رو من با اسکاج شوستم که دخترم میگه مامان چرا لیف میزنیشون 🤕

همسرمم از سر کار به حموم ولی لباساشو نمیتونم هر روز بشورم ولی میگه مواظبم به جایی نخورم

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

روغن بنفشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ترکیدم از بس سیر و پیاز ب خوردم داد ننم😂😂😂۲۵ساعته دست شستن اسفند دود کردن قرنطینه کردن خود پوکیدیم حسابی دیروز تا دکتر رفتم دخترم از خوشحالی نمیدونست چیکارکنه🤣

قرنطینه کردم خودمو دخترمو

فقط غذای خونگی

نونو قبل خوردن داغه داغ میکنم تو فر

شستشوی مداوم دستهامون

اسپری الکل ب دستگیره درها و....

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤