2777
2789
عنوان

مسئله مهم در رابطه با کرونا

392 بازدید | 10 پست

🔸بدلیل کمبود و گرانی مواد ضد عفونی کننده.

خبر رسیده که مردم دست به ساخت مواد ضد عفونی کننده می زنند

📛توجه مواد زیر رو با هم ترکیب نکنید

شوینده های خانگی که هرگز نباید با هم مخلوط کنید  👇

1ـ وایتکس+ الکل

کلروفرم و اسید هیدروکلریک می توانند موجب آسیب به سیستم عصبی، ریه، کلیه، کبد، چشم ها و پوست شوند.

۲ ـ وایتکس + آمونیاک

ترکیب این دو ماده، موجب تولید گازهای سمی می شود که آسیب های شدیدی برای دستگاه تنفسی به همراه خواهد داشت.

همچنین ترکیب مقادیر زیاد این دو با یکدیگر، می تواند موجب انفجار بسیار خطرناکی شود.

۳ ـ وایتکس + سرکه

تولید گازهای سمی می کند که می تواند موجب ایجاد سوختگی های چشمی و آسیب ریه ها شود.

۴ ـ وایتکس + انواع مواد تمیز کننده

موجب تولید گازهای سمی مثل گاز کلر می شوند که حتی قرار گرفتن در معرض کمترین مقدار آن هم می تواند موجب مشکلات شدید تنفسی و بینایی شود.

۵ ـ جوش شیرین+سرکه

خطرناکترین حالت آن این است که اگر این دو را در یک ظرف در بسته با هم مخلوط کنید، می تواند باعث ایجاد انفجار شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش شیرین و سرکه فقط نمک و بخار اب تولید میکنه. خطرش همون واکنش یهویی ش هست کحالت انفجار میگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جوش شیرین و سرکه فقط نمک و بخار اب تولید میکنه. خطرش همون واکنش یهویی ش هست کحالت انفجار میگیره

شاید خطرناکه دیگه والا خانه بهداشت شهرمون واسه همه فرستاده منم گفتم شاید بعضی ها مثل من قاطی میکنن  بهشون بگم .

مامانم وایتکس با شوینده من قاطی‌کرد بود خونمون میخواس حموم خونم‌و بشوره یهو دراز ب دراز افتاد تو حموم انقد حالش بدشده بود

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
شاید خطرناکه دیگه والا خانه بهداشت شهرمون واسه همه فرستاده منم گفتم شاید بعضی ها مثل من قاطی میکنن & ...

ن سرکه و جوش شیرین فقط محصواش نمک و آب هست. ممکنه فقط یهو بپاشه بالا 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
وایتکس رو با هیچی نباید قاطی کرد خو ش به تنهایی میتونه ضدعفونی کنه

بله نباید قاطی کرد ولی من خیلی تو نی نی سایت دیدم این چند روزه میگفتن سرکه و وایتکس رو قاطی کنید یا الکل و وایتکس رو قاطی کنید واسه ضد عفونی یا سرکه و وایتکس که همشون اشتباهه ، اینو نشر بدید تو این وضعیت حداقل مشکلی به مشکلاتمون اضافه نشه .

اگه نی نی یار این مطلبو پر بازدید کنه همه ببینن خیلی خوب میشه ، خیلیها نمیدونن اینارو از کوچه بازار اینور اونور میشنون میان انجام میدن .خدایی نکرده مشکل پیدا میکنن .