2777
2789
عنوان

شما بگید من چ کنم😭😭

233 بازدید | 9 پست

بخدا خسته شدم چن روزه خودمو قرنطینه کردم بخاطر بچه یکسالم خدای نکرده نگیره بخدا خیلی سختمه منی ک هرروز بیرون بودم چن روزع خونه حبسم شبایی ک شوهرم شیفته شبه تنهایی خونه میخابم از ترس چن دفه از خواب میپرم خیلی اذیت میشم حالا شوهرم اصلا رعایت نمیکنه دستاشو میشوره ها ولی ب محض اینکه پدرش زنگ میزنه میدوه میره پدرش اصلا ب فکر ما نیس دیروز کلی باهاش حرف زدم گفتم خطرناکه هم برای شما هم برای امیرسام خیلی بچمو دوس دارن ولی این یک موردو اصلا رعایت نمیکنن امروز دوباره زنگ زده ب شوهرم برن از شهرشون نون بخرن ینی پولش از پارو بالا میزنه یکی از سرمایه دارای شهرشونه ولی بازم از نان فروختن دست بر نمیداره  امروز کلی گریع کردم ب شوهرم گفتم چ فایده تو میری بیرون کرونارو با خودت میاری تو خونه

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج تا پسر داره فقط ب شوهرمن زنگ میزنه هر چی ب شوهرم میگم بهش بگه بچهای پسرای دیگت بزرگن اگه بگیرن بدنشون قویه خوب میشن ولی بچه من یکسالشه مگه چقد جون داره بتونه بااین بیماری مقابله کنه ولی حرف تو کتشون نمیره میدونم ک این حرفو بهش نمیگه

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

پدرشوهر من ميخواست شوهرمو بفرسته تهران وسيله بخره به مادر شوهرم گفتم الان تو اين وضعيت نميشه نره گفت مسئولين گفتن جاهاي شلوغ نرين اينجا كه شلوغ نيس. بازار شلوغ نيس ايا؟؟؟؟؟

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
اگرشوهرت رعایت نمیکنه توهم خودتو اذیت نکن بشین تو ماشین برو دور بزن پیاده روی نرو

عزیزم من فقط برای بچم خودمو حبس کردم چون خودم اصلا برام مهم نیس اخزش میمیرم دیگه ولی اخه خدانکرده بچم بگیره قرنطینش کنن حتی فکر کردن بهش اشکمو درمیارع

پدرشوهر من ميخواست شوهرمو بفرسته تهران وسيله بخره به مادر شوهرم گفتم الان تو اين وضعيت نميشه نره گفت ...

بخدا اصلا حرف تو کتشون نمیره چن دفه شوهر زنگ زده ب خواهرش گفته بهشون بگو بیرون نرن مراعات کنن شاید حرف تو روقبول کنن ولی بازم همون آشو همون کاسس

پدرشوهرم زنگ زده ب اون یکی پسرش اونم گفتم بیرون از شهرم با اینکه شوهرم امروز توشهر اونو دیده

وقتی شوهرت هزارجا میره چه فایده حبس کردی

اوووف واقعا تحت فشارم از ی طرف شوهرم اینجوری میکنه از ی طرف همش مامانم زنگ میزنه بیرون نری ال نکنی بل نکنی😪😪