2777
2789
عنوان

روز مرد

359 بازدید | 40 پست

بچه ها من تازه نامزد کردم و اولین باره ک میخام هدیه روز مرد بخرم ...چی پیشنهاد میدید تازه فروردینم تولدشه .

ولنتاین انگشتر و دستبند رولکس خریدم با کروات .الان نمیدونم چه کنم 

جوراب

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 

بااجازه اسی ببخشhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3996732/نت-راایگااان

لازمه اینکه کسیو دوس داشته باشی این هست که اول خودمونو دوس داشته باشیم من از صمیم قلب به این اعتقاد دارم که هرچقد بیشتر عاشق خودمون باشیم میتومیم بیشتر عاشق دیگران باشیمو بهشون عشق بورزیم 🤗من اول از همه عاشقه خودمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کدوم مردی دست بند میندازه 

حالا بگیم انگشتر یه چیزی  

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 

جوراب😆

10 تا بگیر شبیه دسته گل بپیچ بهش بده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اخه کدوم مردی دست بند میندازه  حالا بگیم انگشتر یه چیزی    

دستبند شبیه ساعته خیلی شیکه. بزن دستبند رولکس تو اینترنت خیلی خاص و خوشگلن نامزدمم تیپای رسمی میزنه کت شلوار و اینا .این دستبند خیلی به این تیپا میاد

دستبند شبیه ساعته خیلی شیکه. بزن دستبند رولکس تو اینترنت خیلی خاص و خوشگلن نامزدمم تیپای رسمی میزنه ...

ممنون ایده خوبی دادی

اگه عکسی ازش داری بفرست

عینک دودی دوست نداره؟ یا عطر خاصی نمیپسندخ؟ ساعت یا کت شلوار کت اسپرت گوشی  تبلت

چرا همش خوبه.. اتفاقا فکر کت شلوار بودم ولی خب اون و میخام واسه عید بخرم واسش . الان گفتم ست چرم بخرم کمربند کیف پول و کفش 

چندمه؟

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin