2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید می تونم بپرسم وزنتون چقدر بود؟ اذیت نشدید در طول بارداری؟ و این که زمان اقدام به بارداریتون ط ...

74 بود همون ماهه اوله اقدام باردار شذم

جرا اخراش خیلی دیگه وزنم بال رفته بود 94-95 شدم

ببخشید می تونم بپرسم وزنتون چقدر بود؟ اذیت نشدید در طول بارداری؟ و این که زمان اقدام به بارداریتون ط ...

اولی وزنم ۹۰ بود دومی ۱۱۰

اصلا اذیت نشدم اولی ۳ ماه بعد اقدام شد دومی فقط یه بار جلوگیری نداشنیم خدا خواست نگران نباش تنبلی نداشته باشی مانع نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بله من

ببخشيد ميپرسم عزيزم چون سوال منم هست بعد از بارداري راحت كم كرديد؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
ببخشيد ميپرسم عزيزم چون سوال منم هست بعد از بارداري راحت كم كرديد؟

نه عزیزم وزنم خیلی بالاس اصلا پایین نمیاد به فکر عمل معده هستم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من تنبلی تخمدان دارم چیکارکنم ک سریع بگیره😞

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤