2777
2789
عنوان

به یه مادر درمونده کمک کنید خواهش می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 113 پست
به خدا خسته شدم دو ماهه وزن نگرفته چیکار میتونم بکنم

دوماه ک خوبه دختر من شش ماه تمام صد گرمم اضافه نکرد.

الان دو سالشه تازه شده 10 کیلو در صورتی ک دکترش ده ماهگی میگفت باید بین 9 تا ده کیلو باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اخه با این شیر خوردنش میترسم اینم همین جوری بمونه اخه غذا هم که بهش نمیسازه یه چیزه دیگه هم که تو تایپیکاتون خوندم یبوست دخترت ت بود ممکنه حساسیت به شیر باشه فقط دو هفته امتحان کن و هیچ چیزیکه پروتیین گاوی داشته باشه مثه ماست و دوغ و شیر و بیسکوییت و گوشت گاو رو حذف کن ممکنه حساسیت باشه چون رو رشد و اشتها هم اثر میذاره یه مدت شیر خشک ایزومیل بده 

ببخشید بچه منم همینطور هست. شماچه کردید؟ چه شیری دادید؟ الان خوبه کوچولوتون؟ 

سلام عزیزم من نمیدونم مشکل فرزند شما چیه ولی پسر من ریفلاکس الرژیک داره من شیش ماه شیر خودمو دادم رژیم سختی گرفتم فقط چند قلم خوراکی میخوردم ولی بازم شیرم برا بچم خوب نبود انقدر تحقیق کردم تا رسیدم به شیر خشک الکر شیر خودمم دیگه ندادم وروزای خوب اومدن البته تا ده یازده ماهگی فقط شیر خشک خورد دو سه ماه. بعدشم یعنی سیزده ماهگی مرغ و برنج و میپختم و میکس میکردم و بهش میدادم کم کم ماهی یه چیز اضافه کردم اول سیب زمینی بعد هویج بعد کدو و گوشت بوقلمون الان خیلی بهتره ریفلاکسش که خوب خوب شد خوابش عالی شد پسرم هفت ماه یک ساعت خواب متوالی نداشت شب و روز گریه وگریه افسردگی شدید گرفتم الان عالی شده رژیمش یکم اذیت کننده است ولی من اهمیتی نمیدم بزرگ میشه خوب میشه شما هم غصه نخور این روزا میگذره روزای خوبم میاد کاش من زودتر شیر خودمو قطع کرده بودم چه روزای سختی بود ولی گذشت

ببخشید بچه منم همینطور هست. شماچه کردید؟ چه شیری دادید؟ الان خوبه کوچولوتون؟ 

سوالی داشتی در خدمتم من زیاد اهل گوشی نیستم ولی سعی می کنم راهنماییت کنم اگه بتونم فقط خودتو نباز اینقدر بچت شیرین بشه که این روزا یادت بره

سوالی داشتی در خدمتم من زیاد اهل گوشی نیستم ولی سعی می کنم راهنماییت کنم اگه بتونم فقط خودتو نباز ای ...

من بچم شیزخودمومیخوره. خودمم فقط نونو و مرغ و سیب زمینی همین. ولی کافیه یه چیز اضافه کنم خون میاد تومدفوعش الان هفت ماهش تموم شده ولی هنوز نتونستم غذایی بهش بدم چون خون میاد. الکر بهش دادم شکمش رو شل میکنه بعدم خون میاد. واقعااااااااااا موندم. دارم دیوانه میشم. خودمم ناتوان وافسرده. این بچه هم هیچی بهش نمیسازه نمیدونم چه کنم اخه تا کی

من بچم شیزخودمومیخوره. خودمم فقط نونو و مرغ و سیب زمینی همین. ولی کافیه یه چیز اضافه کنم خون میاد تو ...

عزیزم قوی باش منم مثله تو بودم دقیقا پارسال همین موقع ها دیگه شیر بهش ندادم و شیر الکر رو دادم دیدم یهو شکمش جمع شد وخوب شد الانم رژیم براش گرفتم ولی خیلی سرحاله و دیگه نااروم نیست با دکترش مشورت کن و شیر خودتو قطع کن اصلا گول اینا که میگن شیر نادر رو باید داد نخور با دکتر مقدادی هم تو سامانه zoopمشورت کن راهنماییت می کنه به خدا همش به فکرتم چون میدونم چقدر سخته چون این روزا رو گذروندم خیلی بدتر از شما بودم چون همسرم هم ورشکست شده بود خیلی بد بود ولی الان انقدر پسرم شاد وشیرین شده که میگم میارزید غصه نخور من دوتا پسرام اینجوری بودن دکترا اصلا ندیده بودن نمیدونن چیکار باید کردبه نظر من باید شیر مادر قطع بشه دو هفته طول می‌کشه تا اثرش از بدن بچه بره بعد راحت می شی من پسر اولم 14سالشه همینجوری بود الانم این یکی