2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین خیلی واجبه مرسی

207 بازدید | 20 پست

خواهرم مجرده و کیست تخمدان داره 11 سانتی  دکتر رفته چند بار دکترای خوبی که معرفیش کردن و اینکه دکتر بهش گفته میتونه عمل کنه ولی چون دختره بهتره درد تحمل کنه تا ازدواج عمل بهتره نکنه خیلی وقته تحت درمان هستش حتی اخرین بار رفت تب سنتی دکتر یزد بهش گفته بیمار کیستی داشتم که بعد یک ماه درمان شدند با داروی گیاهی 

ولی درد امانشو بریده و میگه عمل میکنم خیلی درد شدیدی داره الان چند ماهه همش مسکن استفاده می کنه کسی هست  که درمانش کرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال این 11 سانته پیاز درمانی چطوره میشه بگین ممنون میشم چون خیلی درد غیر قابل تحمله

تو گوگل سرچ کنی توضیحشو میاره. یه جور چای پیازه که دم می‌کنی صبح و شب میخوری.هرقدرم بزرگ باشه به نظرم دردشو تسکین بده

نمی دونم دکترش تشخیص داده شاید برای بارداری در آینده اش مشکل داره شما الان ازدواج نکردی ؟ 

من ازدواج کردم اما فعلا قصد بارداری ندارم و اینکه سونو هم داشتم 5 تا فیکول مناسب برای بارداری داشتم   اگ کیست پاره شه بسیار خطر ناکه من کیستم بزرگ شده بود زده بود ب اپاندیسم منم عمل کردم اما چیزی نگفتن ک برای بارداریم مشکل  میشه و...  و تو سونوهامم  خداروشکر تخمک گذازی هام خوب بود دیگ نمیدونم  ببرینش پیش یک مامایی بسیار خوب چون کیست پاره شده زیادی خطر ناکه شایدم جراحی هم خطر ساز باشه نمیدونم

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

منم داشتم دکترم اصرار داشت عمل کنه منو بدبخت کنه بابام گفت نه بعدا اذیت میشی... سرکه سیب و اب ولرم میخوردم... قرص اتیسترون هم میخوردم... شش ماه بعد خوب شد... نمیدونم چند سانتی بود گفت خیلی بزرگه فشارت میفته میمیری درد نداری؟ گفتم چرا ولی تحمل میکنم... 

درد که داشتم دراز میکشیدم و مگافن میخوردم خوب میشدم دو ساعت بعد 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
به صورت جوشانه یعنی باید استفاده شه بزنم پیاز درمانی درسته ؟

آره عزیزم بنویس پیاز درمانی. ولی دقیق باید اونجوری که گفته شده انجام بدی. مثلا اینکه پیاز با پوستش دقیقا پنج دقیقه بجوشه و اینا. برا نازایی هم استفاده میکنن.

من ازدواج کردم اما فعلا قصد بارداری ندارم و اینکه سونو هم داشتم 5 تا فیکول مناسب برای بارداری داشتم ...

مال منم جدارش پاره شده بود و خیلی درد داشت بعد کم کم بهتر سد

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !