2777
2789
مبارک باشه عزیزم خوش به حالت توروخدا واسه منم دعا کن 😢

عزیز دلم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن توام به زودی سبز میشه 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن توام به زودی سبز میشه 

خداازدهنت بشنوه منم دیگه داره میشه یک سال که منتظرم هیچ مشکلیم نداریم البته وسطش بخاطر بی عقلی خودم کیست گرفتم الان دوماهه ال دی میخورم

خداازدهنت بشنوه منم دیگه داره میشه یک سال که منتظرم هیچ مشکلیم نداریم البته وسطش بخاطر بی عقلی خودم ...

جای امیدواری خیلی زیاده واست نا امید نشو انشاالله خدا دوقولوشو بهت بدی یبارکی پروندشو ببندی😁

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
خداازدهنت بشنوه منم دیگه داره میشه یک سال که منتظرم هیچ مشکلیم نداریم البته وسطش بخاطر بی عقلی خودم ...

عزیزم حتما حتما حتما برو داروخونه پودر اینوفولیک بخر بخور، با دکترت هم مشورت کن البته،

ببین من سه ساله تو دکترام، اخرم بهم گفتن ذخیره تخمدانت کمه و فقطivfجواب میده؛ خدا خیر این دکتری که اخر رفتم و بده، گفت فعلا دوماه دارو میدم اگه نشد بعدivf,

هنوز یه ماه نشده که دارو و مصرف کردم در عین ناباوری معجزه شد و باردار شدم، دیروز بی بی چکم مثبت شد😍😍

این دارو هم چی بود؟ پودر اینوفولیک

آره خداروشکر

عزیزم بهت تبریک میگم. مبارکت باشه. ان شا الله سالم و صالح / صالحه باشن. 

مشکل چی بود که دو سال طول کشید؟  من خیلی نگرانم یکسال شده این دوره هم یع وضع مشکوک نامعلوم دارم... میترسم دیگه

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
عزیزم حتما حتما حتما برو داروخونه پودر اینوفولیک بخر بخور، با دکترت هم مشورت کن البته، ببین من سه س ...

عزیزم مبارک باشه ان شاء الله به سلامت بغلش کنی اما شاید اون دارو متناسب با شرایط شما تجویز شده من بخورم بدتر کنه

جای امیدواری خیلی زیاده واست نا امید نشو انشاالله خدا دوقولوشو بهت بدی یبارکی پروندشو ببندی😁

البته من به دوتا راضی نیستما خخخ 4تا میخوام😍😍اما خب فعلا یکیشم گیرم نیومده

عزیزم مبارک باشه ان شاء الله به سلامت بغلش کنی اما شاید اون دارو متناسب با شرایط شما تجویز شده من بخ ...

ممنونم

در موردش تو نت بخون، داروی تقویتیه و برای کسایی که تنبلی تخمدان دارن خوبه، کلا تقویته و آزاد هم هست نیازی به نسخه نداره

[QUOTE=126628086]عزیزم بهت تبریک میگم. مبارکت باشه. ان شا الله سالم و صالح / صالحه باشن.  مشکل چی بود که دو سال ...[/QUOTEمشگل خاصی نداشتم  ایشالا شماهم باردارشی فقط دکتر خوب برو 

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  
البته من به دوتا راضی نیستما خخخ 4تا میخوام😍😍اما خب فعلا یکیشم گیرم نیومده

تو این وضعیت نه تو رو خدا گناه دارن زمونه ما اینجوریه ببین مال اونا چجوری میشه 

به دوتا قانع باش خیرشو ببینی😂