2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

191 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

ماه قبل ای وی اف انجام دادم منفی شد دوروز ب موعد پریود لک دیدم و سروقت پریود شدم و نرمال هم بود بعد دوباره روزهای تخمک گذاریم لک دیدم من اقدام به بارداری میکردم تا اینکه الان پریود نشدم 5 روز عقب افتاده روز دوم بی بی چک زدم منفی بود.سابقه عقب افتادگی ندارم.ترشح سفیدم مدام دارم نظرتون چیه.؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

انشالله وچه دار ونی

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله وچه دار ونی

دوست دارم اینی باشه که میگی چون این ماه همش درگیر بودم مخصوصا این  کرونا لعنتی به چیزی که فکر نمیکردم بارداری بود

ماهگلم دختری ازجنس طلا
دوست دارم اینی باشه که میگی چون این ماه همش درگیر بودم مخصوصا این  کرونا لعنتی به چیزی که فکر ن ...

انشالله هست ی بی بی چک بزن 

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
شاید زود بی بی زدی...یا خیلی مایعات خوردی قبلش..میگن صب بهتره برای بی بی..من خودم چهار روز پیش زدم م ...

صبح نبود ک زدم

جواب به ما هم بده انشااه که مثبت باشه

ماهگلم دختری ازجنس طلا
دوست دارم اینی باشه که میگی چون این ماه همش درگیر بودم مخصوصا این  کرونا لعنتی به چیزی که فکر ن ...

سلام عزیز لک روز تخمک گذاری تون چطور بود?  چند سیکل  و چند روز طول کشید.... من تخمک گذاری ام اول اسفند بود شایدم سی بهمن از پنج اسفند لکه بینی دارم... اصلا تا حالا اینجوری نشدم. چمه؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیز لک روز تخمک گذاری تون چطور بود?  چند سیکل  و چند روز طول کشید.... من تخمک گذاری ...

من دو روز لک داشتم روز 13 و14

من دقیق 28 روزه هستم این ماه که یک ماه بعد از ای وی اف هست 32 روزه که پری نیومده

علایم از لک لانه گزینی هست مواظب باشین ممکنه باردار باشین

لانه گزینی چند روز بعد از تخمک گذاری اتفاق میفته برای بعضی از خانم ها رخ میده

موعد پریودت بی بی بزن

ماهگلم دختری ازجنس طلا
من دو روز لک داشتم روز 13 و14 من دقیق 28 روزه هستم این ماه که یک ماه بعد از ای وی اف هست 3 2 روزه ک ...

خدا کنه. خدا از دهنت بشنوه. اخه میگن لانه گزینی به این زودی نمیشه.من خوندم که لانه گزینی حداکثر دو سه روزه. من الان یک هفته است. سونو هم دادم. نفهمیدن. کیست هم نداشتم. از یه طرف به کل از این دوره نا امیدم از طرفی ته دلم امید دارم. به زبون میگم این دوره هم نشد...اما دوست دارم بشه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خدا کنه. خدا از دهنت بشنوه. اخه میگن لانه گزینی به این زودی نمیشه.من خوندم که لانه گزینی حداکثر دو س ...

میدونم منم کاملا شبیه خودتم

هر کسی باهم متفاوته من فردی رو میشناسم که شبیه خودت بوده تا نه ماهم لک داشت 

ماهگلم دختری ازجنس طلا
میدونم منم کاملا شبیه خودتم هر کسی باهم متفاوته من فردی رو میشناسم که شبیه خودت بوده تا نه ماهم لک ...

دعام کن توروخدا... خیلی به دعای دوستان نیاز دارم... ان شا الله همه منتطرا شاد شن. من خودم چله میگیرم قران میخونم سر نمازام وقت اذون... هر لحظه برای تمام منتظرا مثل خودم دعا میکنم. خدایا بحق زهرا... 

نمی دونم برنامه یاد خدا رو می بینی یا نه?  شبمه قران شنبه ها حاج آقا توکل در مورد ذکر یا فاطمه و یا زهرا میگفت.... هر کدوم هزار مرتبه. البته گفتن آثار هر ذکر متفاوته... من دارم انجام میدم ان شا الله گره مون وا شه.... شما هم اگه انجام دادی منو یادت نره. 

خدا شادت کنه که ناامیدم نکردی...