2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم من؟اسکرین

1778 بازدید | 65 پست

امروز توخونه یه اتفاقی افتادکه حالم بد شدبه نامزدم گفتم بیادبیرون شده حتی نیم ساعت توماشین بشینیم باهاش حرف بزنم آروم بشم اونم یه هفتس مثل خودم نشسته توخونه خلاصه گفت خطرناکه بیرون ونباید بری منم نمیام منم غرورموکنارگذاشتم یباردیگه ازش خواستم بازم مخالفت کرددیگه چیزی نگفتم تادوساعت پیش که اس دادسه شنبه بیاببینمت بعدمیخوام برم جلسه دارم گفتم مگه امروز خطرناک نبودچطورسه شنبه دیگه خطرناک نیست فعلاجایی نرو یهوقاطی کردحرفای بدی زدورفت خوابید من واقعاچیزبدی نگفتم درسته ناراحت شدم که بخاطرمن هیچکاری نکردولی جلسه ای که میتونه کنسل کنه رومیخوادبره امابازنیتمم بدنبوده نمیفهمم چرااینجوری کردخیلی دوسش دارم ونگرانشم ولی خیلی خردم کرد نمیدونم بایدچکارکنم بعدازاین

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی؟

روانشناسی خوندم ولی الان خودم گیرافتادم😑

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

میاد سراغت . اگه ازین زن ذلیلاس بشور بذارش کنار . اگرم که مغروره پا رو دلت بذار و سرسنگین باش . شده تنهایی گریه کن ولی بهش رو ننداز . خودش میاد سراغت فعلا بذار عصبانیتش بخوابه هیچی نگو تا اون‌وقت . 

اون شب با دوستم حرفم‌شد نیاز داشتم پیشم باشه ولی سر دعوا داشتو بلاکم کرد هیچی نگفتم . بعد یه هفته اومد خیلی معمولی برخورد کردم و گلایه کرد و گلایه کردم معذرت خواست گفتم‌قبول . ولی تو هر مکالمه ده بار بلاک رو تو سرش میکوبم با شوخی . گفت هزار بار بیاد بگم غلط کردم تا بخشیده بشم با خنده گفتم پیرهن عثمان شده دیگه  .

هیچ  

ولش کن بابا بچه پررو.خوب گفتی

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
اره خیلی حرف بدی زدی حالا وایستا تاپیکت رو بخونم ببینم چی گفتی مگه

چراااااا

چرامن هر ورومیبینم اسکرین نمیبینم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...