2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفاً برای درد زایمان

220 بازدید | 24 پست

خانوما من تو هفته 38 هستم. دراز که میکشم به هر طرف زیر شکمم تکونای بچه رو حس میکنم که دردناک واقعا . دقیقا نزدیک لباس زیرم. از روزای قبل هم دردای پریودی داشتم ولی امشب کمرمم درد میگیره. ممکنه اینا علائم زایمان باشه؟ . همشم باید برم دستشویی. دردش واژنمو اذیت میکنه یه مقدار. میشه از تجربیاتتون بگین 

اگه درد زایمانه خوشبحالت

کار خاصی کردی؟چیزی خوردی؟؟منم ۳۸هفتم ولی درد ندارم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

برا منم تو همین مایه ها بود ولی با شدت بیشتر 

به نظر من منتظر باش وسایلتو همه چی اماده کن 

سوره انشقاق بخون زیاد 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دردت بیشتر شد خاکشیر با اب ولرم قاطی کن با نبات بخور اینو مامام به من گفت 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
اگه درد زایمانه خوشبحالت کار خاصی کردی؟چیزی خوردی؟؟منم ۳۸هفتم ولی درد ندارم 

من 37 هفته و 6 روز رفتم معاینه گفت لگنت خوبه ولی بچه بالاست و باید ورزش داشته باشی و نزدیکی که بیاد تو لگن. البته من از همون زمانا شبا دردای پریودی داشتم. ولی الان تو کل روز هم میادو میره. من اسکات و ورزشایی که تو نت هستو رفتم هر از گاهی. خونمم پله داره مجبورم بیرون میرم بالا پایین برم. ولی چیز خاصی نخوردم. الانم نمی دونم درد زاسمان هست یا نه فقط اذیت میشم خیلی 

اگه دردت بیشتر شد خاکشیر با اب ولرم قاطی کن با نبات بخور اینو مامام به من گفت 

منم گفتم شاید اول دردام باشه اخه دقیقا مثل زمانی که میخوام پریود بشم شدم. وسایلامو اوکی کردم ولی خب دلم میخواد بدونم چه جوریه که زود بیمارستان نرم 

منم گفتم شاید اول دردام باشه اخه دقیقا مثل زمانی که میخوام پریود بشم شدم. وسایلامو اوکی کردم ولی خب ...

برا من اولش از ساعت یازده شب شروع شد همینجور کم کم گرفت بعد ول کرد فک کردم دلپیچه گرفتم دیگه دوباره گرفت یه لحظه تیر میکشید ول میکرد زنگ زدم ماما گفت وقتی که دردات هر پنج دقیقه یکبار شد بیا بیمارستان دقیقا زمانی که هر پنج دقیقه یکبار یه درد بدی میکشه برو بیمارستان دیگه معاینت میکنن و... انشاءالله زایمان 

دو سه روزه ترشحاتم زیاده سفیده. بعد معاینه ولی خون یا رد خون توش ندیدم

پس به همین زودیا منتظر نی نی باش،  

دو سه روزه ترشحاتم زیاده سفیده. بعد معاینه ولی خون یا رد خون توش ندیدم 

زمان درداتو بنویس.

وقتی فاصله بین دردت منظم شد مثلا هر نیمساعت یک دقیقه بود اون دردزایمانه.وقتی رسید به۵دقیقه بروبیمارستان

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
کجای دل درد میگیره؟ کل شکم یا فقط زیر شکم؟ 

برامن فقط زیر شکم بود 

زمان درداتو بنویس. وقتی فاصله بین دردت منظم شد مثلا هر نیمساعت یک دقیقه بود اون دردزایمانه.وقتی رسی ...

من گاهی هم گر میگیرم و داغ میشم اونم میتونه نشونه باشه؟