2777
2789
عنوان

سوختن هارد گوشی

6863 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه گوشی سامسونگ دارم یه هفتس خراب شده روشن نمیشه و هی لوگوی سامسونگ میاد و خاموش میشه بعضی وقتا هم یه صفحه آبی میاد و دیگه نمیره مگر اینکه ریست کنم

دادم تعمیر گفتن هاردش سوخته و قابل درست کردنم نیست اولش که اصلا گفتن هاردش پیدا نمیشه بعدم گفتن وقتی هارد بسوزه اصلا گوشی رو باید بندازی دور قابل تعمیر نیست

کسی تجربشو داشته ؟ که اینجوری گوشیش خراب شه ؟ بعد درست شد یا اینکه نه انداختین دور ؟

بعد من شنیدم نمایندگی سامسونگ ببری اگه گارانتی داشته باشی رایگان درست میکنن هر چند بعید میدونم گوشی من دیگه درست شه و اگرم نتونن درست کنن بهت یه گوشی جدید میدن این موضوع درسته ؟

واقعا زورم میاد بندازمش دور و کلی پول بدم یکی دیگه بخرم هنوز 1 سال نشده اینو خریدم !!!!!!!!!

وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هارد سوخت چند جا گشتم تا یه جا گفت درستش میکنم

الان درست شده داره کار میکنه

فقط حواست باشه imei اون کد گوشیت تغییر میکنه با تغییر هارد

مواظب باش کد درست برات بزنه برا من اولش جعلی زده بود برا همین رجیستری نمیشد ک بعد بردم دوباره درستش کرد

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
شوهرمن کارش تعنسرات تخصصی موبایل هست.هارد هم میزنه .اونا بلد نبودن براهمین گفتن بنداز دور.وگرنه خیلی ...

پس من برای تعمیر خود نمایندگی سامسونگ ببرم 100 درصد درست میشه ؟

نمیدونین تقریبا چه قیمتی در میاد سامسونگ galaxy a6

وزن 
شما چقدر هزینه کردین

دو سه سال پیش بود حدود صد و خورده ای فک کنم

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
سلام گلم من اتفاقی تاپیکتون رو دیدم منم گوشیم a51 همین مشکل رو داره گفته 1700 هارد تعویض میکنه>شم ...

عزیزم شما هارد گوشی تون رو عوض کردین ؟ کار کرد گوشی ؟ گوشی من a50 هست گفته ۱۴۰۰ میگیره برای تعویض هارد

من دادم از شهرستان به تهران درست نشد

شما چیکار کردین؟ گوشی جدید خریدین؟ چه برندی؟ من هنوز با همون گوشی کار می کنم مدام خاموش میشه موندم هاردشو تعویض کنم یا اگه گوشی بخرم چه برندی و مدلی 😒