سیسی72 مدیر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3820 عنوان بگید من کی ازدواج میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 83 پست حوصلم سر رفته خابم نمیره از طرفی کرونا اومده نمیخام ناکام از دنیا برم😂😂😂😂درکم کنید مرسی اه ☺️ تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند 1398/12/12 | 01:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 شوشو شوشو شوشو شوشوی شما هنوز تو قنداقه😂😂😂نمیدونم غنداق یا قنداق یا قنداغ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سیسی72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3820 آدم یک عدد خواستگار داشته باشه آدم حسابی باشه میخوام چیکار چندتا چندتا خواستگار بدرد نخورو من چندتا ... حرف حساب زدی والا تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
fati13770 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 5626 شوشوی شما هنوز تو قنداقه😂😂😂نمیدونم غنداق یا قنداق یا قنداغ دومی فک کنم درسته میدونم اگه بچه نبود ک میومد معلومه هنو عقلش فندقه
kasma عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1016 نه خواهر جان دوره تند تند اومدن گذشت تو این وضعیت مگه شانست دیگه آخی پس به تهدیگشم نرسیدیم ها عب نداره ایشالا تو بهشت اگ قسمتوم شد ب خدا میگم یه گروه رژه راه بندازه همشون باهم هماهنگ برقصن برام خواسگاری کنن ازم عقدم خالی شه 😂😂😂😂😂😂
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 دومی فک کنم درسته میدونم اگه بچه نبود ک میومد معلومه هنو عقلش فندقه 😂 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سیسی72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3820 وقتی اومد بزنید پس کلش تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 نه مرد خوبیه دوسش دارم😁 پس مبارکه. هشت سال دیگه تو خونه اتوم ملاقاتش میکنی😂😂حالا خوبه تو این وعده که گفتم یه خواستگار برات بیاد. 😃😃ایا به من ایمان میاوری؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
spring_550 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1444 آدم یک عدد خواستگار داشته باشه آدم حسابی باشه میخوام چیکار چندتا چندتا خواستگار بدرد نخورو من چندتا ... مشکل منم کیفیتشونه همونایی ام که میان بالاخره ی جا مشکل هس
سیسی72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3820 پس مبارکه. هشت سال دیگه تو خونه اتوم ملاقاتش میکنی😂😂 حالا خوبه تو این وعده که گفتم یه خواستگار بر ... نه😂 تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
kasma عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1016 مشکل منم کیفیتشونو همونایی ام که میان بالاخره ی جا مشکل هس ها دیگه کامل ک نمیشه همه چی خوب باشه کاش فقط یه مشکل باشه والا
kasma عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1016 نه😂 افرین ایمان نیاریا خودش میفرستدش باور کو میشناسه ک ایقد دقیق داره میگع 😂😂😂😂😂😂😂😂شوخی کدم🙈
spring_550 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1444 ها دیگه کامل ک نمیشه همه چی خوب باشه کاش فقط یه مشکل باشه والا کامل خوب باشه چیه مگه رمانه واقعا همکفو نبودن
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 نه😂 بی ادب 😐 اصلا هشتاد سال دیگه میاد خواستگاریت. اییییششششششنفر بعدی لطفا 😕 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
kasma عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1016 کامل خوب باشه چیه مگه رمانه واقعا همکفو نبودن اها اگ اینجوریه ک حله
kasma عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1016 بی ادب 😐 اصلا هشتاد سال دیگه میاد خواستگاریت. اییییشششششش نفر بعدی لطفا 😕 خانوم اجازه ما حوصلمون سر رفته چیکار کنیم