2777
2789
عنوان

در ادامه ی تاپیک خواستگاری ک غیبش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو منظورم استارتره  سوتفاهم نشه

اینو یه نفر دیگه هم بهم گفت ولی نمیتونم اینو بپذیرم خیلی سخته برام.خداکنه این نباشه حداقل.مگه من مسخره ام

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
چقد من ساده ام که نمیخوام این روزنه امیدو از خودم بگیرم اون وقت اون اینجوری می‌کنه

منم همچين شرايطيو داشتم اولش فك كردم مشكل از منه بعد فهميدم آقا يه مدت با دوست دختر فابش كات بوده اومده سمت من ولي تا با اون آشتي كرده منو ول كرد خيلي بهم برخورد

اینو یه نفر دیگه هم بهم گفت ولی نمیتونم اینو بپذیرم خیلی سخته برام.خداکنه این نباشه حداقل.مگه من مسخ ...

اره حس خيلي بديه 

ولي تو فراموشش كن

زندگيتو بكن اين ادم ارزشي نيست 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
از تو منظورم استارتره  سوتفاهم نشه

نه بابا اینقدر گیجم نیستم 😁😁😁

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
منم همچين شرايطيو داشتم اولش فك كردم مشكل از منه بعد فهميدم آقا يه مدت با دوست دختر فابش كات بوده او ...

وای اره وحشتناکه خیلی سخته!!! خداکنه هرچیزی باشه ب جز این.همش خودمو گول میزدم ک این نیستش😭😭اصلا روم نمیشه انفالوش کنم ولی

خودتو معطل همچين كسي نكن

خودم هم میدونم تا انفالوش نکنم و جلو چشام باشه نمیتونم فراموشش کنم.ولی روم نمیشه انفالوش کنم.احساس میکنم اگه چشم تو چشم بشیم بده.

خودم هم میدونم تا انفالوش نکنم و جلو چشام باشه نمیتونم فراموشش کنم.ولی روم نمیشه انفالوش کنم.احساس م ...

عزيز من كار بد رو  اون كرده كه با  احساساتت بازي كرده 

اون بايد از تو چشم تو خجالت بكشه 

به قول خودت دور از جون مگه تو مسخره شي!!!

تروخدا شل نيا

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد