2777
2789
خوش بحالت شوهر من الان باهام قهره بخاطر اینکه باردار نشدم ماه قبل. و خیلی وقتا حرفایی میزنه ک واقع ...

چی چی و خوش بحالم.....

گاهی وقتا فک میکنم کلا علاقه ای به این زندگی نداره😣که بچه هم نمیخواد....

یا میگه مادری کردن بلد نیستی

ببینم بچه رو ناقص میکنی😐

اون اوایل میگفت بچه ای که تو بیاری یه مشکلی داره😔

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چی و خوش بحالم..... گاهی وقتا فک میکنم کلا علاقه ای به این زندگی نداره😣که بچه هم نمیخواد.... ی ...

شوهرمنم میگه تو نمیخوای با من زندگی کنی ک بچه نمیاری.

درکم نمیکنه ک واقعا خدا نداده تاحالا...

زخم زبون میزنه و بقیه زن هارو سرکوفت میکنه تو سرم اما من فقط ب خدا واگذار میکنم و توکلم باز ب خداست 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
دکتر رفتی؟ مشکل ببینی چی هست

اره چندبار رفتم.

دیگه الان برای این ماه بهم لتروزول و دوفاستون داده اگر حد بخواد نتیجه بگیرم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
چی چی و خوش بحالم..... گاهی وقتا فک میکنم کلا علاقه ای به این زندگی نداره😣که بچه هم نمیخواد.... ی ...

مادرشوهرت اینا نظرشون چیه؟نمیگن بچه بیار؟

اگه مادراشون خیلی تاثیر گذارن رو پسراشون

شوهرمنم میگه تو نمیخوای با من زندگی کنی ک بچه نمیاری. درکم نمیکنه ک واقعا خدا نداده تاحالا... زخم ...

انشالله توهمین ماه دامنت سبز بشه....

یه نذری چیزی بده....

دعای رعد و ببند به کمرت

من اینجا تعریف شو زیاد شنیدم.....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انشالله توهمین ماه دامنت سبز بشه.... یه نذری چیزی بده.... دعای رعد و ببند به کمرت من اینجا تعریف ...

خیلی نذرها کردم حاجت نگرفتم عزیزم.

این ماه ببینم چی میشه. چندتا چله خونی برداشتم.

ی نذر هم کردم.

توسل ب امام زمان و توکل ب خدا

اتفاقا امشبم خیلی دلم از رفتار شوهرم شکسته ک بخاطر بچه دار نشدن دارم تحمل میکنم

ببین عزیزم تو باعث شدی انرژی مثبت بگیرم ازت.برات امشب دعا میکنم امیدوارم هرچی صلاحه برات پیش بیاد و ...

فدات شم گلم.مرسی عزیزم.

خدا مراد دلتو بده ان شالله

دعای رعد نشنیدم.

من اسکرین گرفتم....

انشالله که باردار میشی😊