2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنگی نفس یعنی اینکه احساس میکنی خوب نمیتونی نفسو فرو بدی توی ریه هات و به اصطلاح گرسنه ی هوا هستی.این چیزی ک دارین میگین بیشتر به درد قفسه سینه میخوره.چند سالته؟

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...

امروز یکی از کادر پزشکی به عموم گفته بود اگه نتونی ۱۰ ثانیه نفستو نگه داری یعنی کرو‌ناست اگه بتونی کرو‌‌نا نیست

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
تنگی نفس یعنی اینکه احساس میکنی خوب نمیتونی نفسو فرو بدی توی ریه هات و به اصطلاح گرسنه ی هوا هستی.ای ...

نه نفس میکشم فقط انگار یه چیز تو.گلوم گیر کرده  انگار یه چیز رو سینم سنگینی میکنه بیست و نه سالمه 

من یه بار آنفولانزا شدید گرفته بودم تو مجردیم. ریه ام عفونت شدید داشت. تنگی نفس داشتم به این صورت که ریه هام رو نمی تونستم از هوا پر کنم. نفس های کوتاه کوتاه داشتم. تعداد تنفسم بالا بود اما هوای کافی وارد ریه هام نمی شد. سرفه هام انقدر دردناک بود که حتی نمی تونستم بلند سرفه کنم اونام کوتاه کوتاه 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.