2777
2789

بچم شیر بالا میارررره دکتر رفتم گفت کولیکه خوب میشه اونوقت آنقدر بد نبود الان دو سه روزه شیر که بالا میاره غلیظه حالت تکه تکه اس عارقشم میگیرم یه وقتایی هم تا میام بلندش کنم که عارق بزنه هر چی خورده بالا میاره بعضی وقتها هم انقد عارقش صداش بلنده بعدشم از درد کمی گریه میکنه میترسم مشکلی داشته باشه تو این وضعیت هم نمیتونم برم بهداشت ببینم به خاطر وزن گیریه یا نع 

کسی اگه تجربه داره بگه نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه شیری که حالت پنیرک بالا میاره اشکالی نداره برا بالا اوردن زیادشم شاید زیاد بهش شیر میدی و بین شیر هوای زیادی وارد گلوش میشه سعی کن با ارامش بیشتری شیرش بدی. کولیک نوزاد تا چهار یا پنج ماهگی یه چیز طبیعیه میتونی بعد از شیر خوردن اگه اذیت میکنه کمی بهش شربت دلپیچه بدی همون کرمیچر یا بهش یک سیسی عرق نعنا بده خیلی ناثیر داره مخصوصا روی خوابش

وقتی اروغ میزنه یهو بالا میاره اون یعنی خیلی گشنه بوده پشت هم زیاد باهوا خورده

باید کوتاه کوتاه بدی اروغشو بگیری

اون تیکه هام اشکالی نداره درست میشه

کولیکم که بهنرین قطره ایزی کوله

من هرقطره ای رو امتحان کردم اون جواب داد فقط

و اینکه شیردهی رو مواظیب باش تایم بالا نده وسطاش اروغشو بگیر

خودتم گرمیجات بخور که نفخ دار نباشه

اگه دختر داری رازیانه بجوشون بخور عالیه

پسرم سه ماهشه ده روزگی کولیک و رفلاکس داشت؛ اونم همینه؛ دارو چی بهش میدی ، یکم از اول شیرتو بگیر که فشارش کم شه؛ محیطشم خنک کن زیاد گرمش نکن ؛ بعد شیرم بگیرش زیر سرشم حالت شیب دار کن که بر نگردونه رفلاکس به غذا بیفته بهتر میشه؛ کولیکم ۴ به بعد 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

خودم به دکتره گفتم رفلاکس داره چون تو اینترنت درباره اش خونده بودم گفت کولیکه بعدشم دارو نوشت گفت اگه بالا آوردنش بدتر شد براش رانیتیدین نوشتم بده بهش چون بچم هشتیه میترسم این همه دارو براش خوب نباشه چون بهداشت هم سه تا قطره بهم داده کسی راه حل دیگه ای نداره