2777
2789
عنوان

وسواس پسر سه سالم

842 بازدید | 28 پست

بچه ها پسرم، سه سالشه، به بو فوق العاده حساسه، الان مدتیه هرچی غذا بهش میدم اول قاشق غذا رو بو می‌کشه بعد دماغ خودش رو میگیره نمیخوره،فقط برنج خالی بدون خورشت میخوره، هیچ نوع گوشتی نمیخوره البته تو خورشت، فقط مرغ کبابی اره میخوره، پنیر و خامه نمیخوره، املت هم میگه بو میده، نمیخوره، حلوا که می‌بینه میگه پی پی، می ره تو اتاقش، ماکارونی خالی میخوره، باید مخلوط گوشت و ایناش رو واسش در بیارم ،نمیدونم چکار کنم، شوهرم میگه کم کم لاغر میشه، امشب شام گرسنش بود ولی فقط نان خالی خورد، چکارکنم؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسر من الان بزرگ شده هنوزم بد غذاست و میوه نمی خوره

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

دختر منو لایک می کنی برات صلوات می فرستمhttps://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=11gzkxwrzpszv

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

حرفم نمی زنه،یعنی جمله سه کلمه ایی بلد نیست که ازش چیزی بپرسم، فقط مثلا میگه نه بو، و سرش رو تکان میده نمیخوره

منم به بوی مرغ وگوشتو اینا با این سن خیلی حساسم...کلی ادویه جات مامان استفاده میکنه،یا مثلا کباب اگه یروز توی ابلیمو پیاز نباشه،نمی تونم بخورم ،ایننقد بدم میاد از بو

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
کسی بچه ش اینطوری نبوده؟

پسر داییم بچه بود ھمین جوری  بود ھیچی غیر از پیراشکی نمی خورد یعنی صبحانه و ناھار و شام فقط پیراشکی 

زنداییم ھرچی درست می کرد لب نمی زد می گفت پیراشکی الان ھفت سالشه ھنوزم عاشق پیراشکی ولی بقیه غذا ھارو می خورہ 

طراح لباس ھستم😍👗

عزیزم دقیقا کارای دختر ۳ساله منو انجام میده

تازه دخترم به علاوه بدغذاییاش

بدلباسم هست لباس دکمه دار و زیب دار نمیپوشه 

جوراب نمیپوشه

فقط یکی دو دست لباس باید بپوشه

اول صبح باید خودش بره توالت و کسی زودتر نره

بدون دستمال توالت نمیره 

اصلا یه وضعی داریم باش که نگو

اره پسر من الان بزرگ شده هنوزم بد غذاست و میوه نمی خوره

آخه سر سفره میشینه و  هرچی تو قاشق بهش بدم کامل بو می‌کشه بعد قاشق رو میاره پایین نمیخوره

عزیزم بهونه شه نمیخواد بخوره میخواد بازی دراره

بیشتر منظورش جلب توجه به خدااااا

بهش بگو همینه که هست

خودت بشین ملچ مولوچ و با ولع بخور جلوش قشنگ صداداراااا

بعد دو یا سه روز بعدش درست میشه اون میخواد شما هی التماسش کنید و در مورد غذا خوردنش وقتی میشنوه که دارید با باباش یا کسی میگید که اینجوری شده و غذاشو با وسواس و بو میکنه میخوره و... درموردش حرف می‌زنید وقتی که داره میشنوه بدتر میفهمه شما حساس شدید و لج میکنه اثلا و به هیچ عنوان درموردش جلوش حرف نزنید و بی محلی کنید به خدا درست میشه فقط صبر کنید و سکووووت

خدایا مرسی  
پسر داییم بچه بود ھمین جوری  بود ھیچی غیر از پیراشکی نمی خورد یعنی صبحانه و ناھار و شام فقط پیر ...

خوب خدا رو شکر پس اینم بهتر میشه

بچه من رو لباس خیلی  حساس و گند اخلاقه

هر لباسی رو دوس نداره بپوشه

الان ی سری لباساشو گذاشتم بدم بیرون

میره مدام از اونا برمیداره میپوشه

چند تا لباس داره دیگه کامل بهش کوچیک شده اما یه زور تنش میکنه

میریم جایی مهمونی لباس ی ک دوست نداره درمیاره