یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یادم نمیاد 2 سال میگذره ازون موقع..بهتره برید پیش یه دکتر خوب عزیزم..بعدم یبوست نباید بشید اون خودش خوب میشه ترمیم میشه..منم وضعیتم خیلی وخیم بود گلاب به روتون خون هم میدیدم خیلی زیاد..اما با رعایت کردن و داروهای خوراکی که خوردم خوب شدم😊
روی اجر گرم بشین چیزایی که شکمتو نرم میکنه بخور چون شیر میدی واب بدنت کم میشه یبوست میگیری اب ولرم زیاد بخور گرمی کمتر بخور واسه زخماتم از این پماد استفاده کن فعلا پشتتو چرب کن
شربت لاکتولوز معجزه میکنه یک قاشق با یک یادولیوان آب ...ولی نباید وابسته اش شد بعدش با میوه وسبزیجات وآب ومایعات تحرک وپیاده روی جداقل روزی نیم ساعت ...نشیتن درآب گرم و تمیز روزی دو سه بار به مدت ده دقیقه الی نیم ساعت