وزیر بھداشت امشب جلسہ دارہ قرارہ از پس فردا بیان در خونہ ھا بیماریابی کنن اینطوری سریعتر بیمارھا پیدا میشن و زودتر درمان میشن و عدہ کمتری جونشونو از دست میدن انشاللہ کہ عملی کنن این تصمیمو آقای نمکی گفت ۳۰۰۰ نیرو واسہ این کار آمادہ ان و حتی ارتش ھم ھمکاری میکنہ انشاللہ بہ این شبھایہ عزیز و ماہ رجب عید امسال واسہ ھمہ قشنگ و دور از استرس باشہ
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
من درو باز نخواااهم کرد چه معلوم خودشون ناقل ویروس نباشن وقتی خونه همه میرن
عزیزم لباس مخصوص میپوشن با کت شلوار ک نمیان😁
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
بابا احتمالا یه جایی اعلام میکنن کحاها قرار برن چه قدر بدبینید یکم همکاری کنید تموم شه هی یکی میگع نگیزیمیکی میگه فلان مثل اینکه عادت کردید به این مدل زندگی نباتی
خب چجوری؟؟ ویروس ک میگن ۱۴ روز بعد خودشو نشون میده
علایمش از روز اول تا ۱۴ حتی ۲۱ روز نشون میدہ شاید کیت بزنن یا علائم مشکوکو بگن برن آزمایش مطمینا اینطوری خیلی زودتر بیمارھا پیدا میشن و سرایت کمتر صورت میگیرہ
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
خودم دیدم کلیپشو چند دقیقہ قبل تاپیک گفت منم زود تاپیک زدم ھمہ امید وار شیم خدا کمک میکنہ ما ھم باید تلاش کنیم