2777
2789

من تازه بار اولمه دارم شال وکلاه میبافم سالشو بافتم کلاه دارم میبافم البته کش ساده بافتم اندازه یه بند انگشت ساده بافتم میخوام ببینم میشه مدل کشو عوض کنم دوتا رو دوتا زیر ببافم ؟

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد ميشه.نشون ميده كامل.ميتوني عوض كني ولي نشون ميده.

اهان زشت میشه یعنی ؟ 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
براي كلاه ساده كش قشنگتره تا دوتا زير دو تا رو

احساس میکنم خیلی سادس 🙈البته مدل دیگه ای بلدنیستم 

آگه با همون تعداد دونه ببافید اون تیکه به بعد یکم جمع میشه

اهان ۱۰۰تا دونه کافیه بنطرتون برای شوهرم میبافم 

اره قشنگ نميشه.همينو بباف بره

مرسی عزیزم بذار عکسشو بذارم ببین خوبه 

اهان ۱۰۰تا دونه کافیه بنطرتون برای شوهرم میبافم 

بستگی به نخ داره ضخیم باشه یا نه قلاب یا میل هم مهمه سایزشاگه ضخیم باشه 100تا گشاد میشه زشت میشه تنگ تر باشه بهتره تا گشاد 

از یه جایی به بعد اگر نری خری  
بستگی به نخ داره ضخیم باشه یا نه قلاب یا میل هم مهمه سایزشاگه ضخیم باشه 100تا گشاد میشه زشت میشه تنگ ...

عکسشو گذاشتم با دومیل ۴ ...کامواشم معمولیه نه نازکه نه صخیم