2777
2789
عنوان

واکسن با وجود کرونا

4333 بازدید | 34 پست

سلام هفته ی دیگه باید واکسن چهار ماهگی دخترم بزنم و خیلی استرس دارم ک زدنش کار درستی هست یا نه همش دلشوره و نگرانی دارم

دیروز رفتم بهداشت پرسیدم گفت باید سر وقت بزنی چون ما نمی دونیم أین ویروس تا کی هست ک بخوابیم ب تعویق بندازیم شاید ماهها طول بکشه

شما هایی ک این روزا زمان واکسن بچه هاتون بوده زدید ؟؟یا میزنید

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درک نمیکنم واکسن چ ربطی ب کردنا داره 😐

واکسن ویروس زنده یا ضعیف شده س ک وارد بدن میشه و باعث کاهش سیستم ایمنی میشه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
ربطش به این که ممکن محیطش آلوده باشه یا بهیار بهداشت رو رعایت نکرده باشه بچه مون مریض بشه عزیزم

دیشب یکی میگفت چون تزریق میکروب کشته ودضعیف شدس سیستم ایمنی ضعیف میشه . این علت اصلیشه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

[QUOTE=126495047]هرگز نمیزنم  زمانش گذشت و نبردم  بهداشت علط کرده گفته سر وقت بیار  اگه بچت طوریش ب ...[/QUعزیزم بهداشت کلا همجا رو ضدعفونی میکنن وقتی هم واکسن زدی اصلا از خونه بیرون نرو چون این بیماری معلوم نیست تا کی ادامه داره

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید