2777
2789
مال من اولش اينجوريه بعد يه ساعت پررنگ تر ميشه

مارک بی بی چکم همین بوده ۵تا زدم همشون همینجوری هاله انداختن لعد رفتم از دادم حاملع بودم مبااارک گلم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا عقب نمینداختی ؟؟ عکس بی بی تو بزار گلم

قبل اقدامم نه اما از بعدش در حد يه روز جلو عقب شدن ميشد

دوماه قبلمم يه هفته عقب انداختم كل بيبي هامم منفي هاله هم نداشت عين اين

بارداری عشقممم

این دیگه هاله نیستتتت😍😍😍😍

مبااارک باشه برو ازمایشم بده

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
منکه به هرکی نشون دارم گفته بارداری  علائم تکرر ادرار یکم حالت تهوع دارم

من باورم نميشه همش ميگم نكنه اشتباهه😅

فقطم حس پريودي دارم

يهو بعضي وقتا بي هوا دلم تير ميكشه و سينه هامم حساس شده اما نه خيلي

مارک بی بی چکم همین بوده ۵تا زدم همشون همینجوری هاله انداختن لعد رفتم از دادم حاملع بودم مبااارک گلم

واقعااا؟؟ مرسييييي عزيزم

تا وقتي ازمايش ندم باور نميكنم

الان بالا بخون يه زنه جواب تاپتيكمو داده كه هاله مينداخته حامله نبوده😢😢😢😢ميترسم دل ببندم

بارداری عشقممم این دیگه هاله نیستتتت😍😍😍😍 مبااارک باشه برو ازمایشم بده

مرسي عزيزم ايشالت واسه خودتم مبارك باشه❤️

اول بايد ازمايش بدم تا باور كنم

ميترسم برم ازمايشگاه به هوا كرونا😢

اين همه ماه اقدام كردم دقيقا ماهي كه كرونا اومده حامله شدم😫

واقعااا؟؟ مرسييييي عزيزم تا وقتي ازمايش ندم باور نميكنم الان بالا بخون يه زنه جواب تاپتيكمو داده ك ...

قربونت عزیزم انشاالله ک حامله ایی

منم بی بی چک زدم تو ۳ام پریودی منفی بود گذاشتمش ی گوشه رفتم دیگ مطمئن بودم حامله نیستم فردا عصرش ی نیگااا کردم تا او ی خط کمرنگ افتاده دوبارع صبش زدم درجا ی هالع کمرنگ افتاد عصری از دادم مثبت بوود انشاالله برای توام مثبت باشه

چرا از دست دادینش عزیزم? عدد بتاتون چند بود? ان شاءالله ب زودی یه بارداری سالم وبی خطر داشته باشین

امین عزیزدلم تو بارداری دعا کن برام 

عدد بتام 8هفته 100000بود بارداری مولار و کلی سختی بدبختی کشیدم انشاالله خدا نصیب دشنمشم نکنه 

امین عزیزدلم تو بارداری دعا کن برام  عدد بتام 8هفته 100000بود بارداری مولار و کلی سختی ب ...

ان شاءالله ب حق فاطمه زهرا خدا یه نی نی سالم وصالح ب زودی بهتون عطا کنه عزیزدلم

منم 3ساله که منتظر بودم که این ماه خدا برام معجزه کردو بهم عطاش کرد

شماهم لطف کنین دعا کنین که سالم وصالح بیارتش تو بغلم ان شاءالله

ب نظرتون بتای من طبیعیه?

پنجشنبه25.9بود

یکشنبه بعداز3روز 167.8 شده بود?

ان شاءالله ب حق فاطمه زهرا خدا یه نی نی سالم وصالح ب زودی بهتون عطا کنه عزیزدلم منم 3ساله که منتظر ...

انشاالله عزیزم بچت سالم سالم تو بغلت بیاد گلم 

زیاد از عدد بتا سر درنمیارم گلم مال من دفعه اول یادم نیس چن بود ولی 8هفته ده هزار بود