2777
2789
عنوان

رویت نشدن تخمدان در سونوی واژینال

279 بازدید | 12 پست

بچه ها تو روخدا بیاین واجبه رفتم سونو میگن تخمدان چپت دیده نمیش علتش چیه؟اخه ماه پیش سونو دادم هردوتا رویت شده و نرمال اما الان میگن نیست؟امکان داره موقع عکس رنگی اتفاقی افتاده باش؟اصلا مگ میش همچین چیزی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد تو رو نمیدونم ولی جاریم تخمدان چپش نبود تو سونو. بعد که پیگیر شد فهمید دکترش موقع زایمان تخمدان ...

یاعلی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مورد تو رو نمیدونم ولی جاریم تخمدان چپش نبود تو سونو. بعد که پیگیر شد فهمید دکترش موقع زایمان تخمدان ...

اخه من هیچ عملی تا الان انجام دادم اصلا رنگ اتاق عملو ندیدم الان میگ تخمدان چپت نیس ینی کجا رفته الله اعلم همین نگرانم کرده ب فاصله یک ماه مگ میش همچین چیزی؟

ن بابا برا سایز فولی تو ده سیکل رفتم تخمدان راست سه تا ب سایز10و نیم داشتم برا چپ هرچی اینور و اونور ...

وا مگ میشه سونو واژینال دادی میگعتی نیستس چیه حتما دستگاش خرابه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗