2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم میخوام دعای توسل بخونم از شر این بیماری خلاص بشیم 

منم دعا کن ،دعا کن تا عید عقد کنم

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
سلام بر همه ائمه اطهار و سلام بر شما استارتر مگه باب الحوائج امام جواد نیستن؟

عزیز همه اماما باب الحوائج هستن منتها بعضی ها معروفترن  در بین عموم باب الحوایج امام موسی کاظم حضرت ابوالفضل و شش ماهه امام حسین هستن که قربونشون برم با اون دستای کوچکشون چه مشکلها که باز نمیکنن

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
سلام بر همه ائمه اطهار و سلام بر شما استارتر مگه باب الحوائج امام جواد نیستن؟

سلام عزیزم نه امام کاظم باد الحوائج هستن امروزم روز شهادتشونه 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

عرض تسلیت خدمت امام زمانم 

السلام علیک یا موسی بن جعفر.... خدایا به احترام چهارده معصوم و به احترام امام موسی کاظم و صبری هاشون این بلا رو از سرمون بردار خدایا همه رو زیر چتر سلامتی بگذار و ما رو با اعمالمون نسنج با رحمتت بسنج

التماس دعا دارم استارتر عزیز

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم