2777
2789
شوهرتون رو‌هم‌ میشورید‌وقتی میاد ؟

باید لباساشودربیاره همون جلوی در بدارین توی نایلون ...که فردا صبح همونجوری بره ...یا لباساشو بخارشور بکشین...یا بشورین

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی کارت بانکی رو هم گفتن ضد عفونی کنین...ای خدا این دیگه چه بلایی بود سرمون اومد..خدا یا خودت یه کا ...

آره عزیزم ما هر شب که به ضرورت میریم بیرون اسپری الکل رو هم با خودمون می‌بریم تو ماشین با هر خرید که انجام میدیم کارت بانکی و دستامونو  هم ضد عفونی میکنیم. بخدا آدم کلافه میشه 😑😶😐

دیشب نون بسته بندی خریدیم جلدش رو ضد عفونی کردم. ولی شبای قبل ۲۰_۳۰تا نون می‌گرفتیم واسه یه هفته می ...

عزیزم شما کارت نمیدی ب جناب نانوا ولی قبل از شما ممکنه خیلیا کارت و پول داده باشن بهش یا ممکنه دستشو ب جای آلوده زده باشه 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
البته بعد موقع خوردن حتما داغش کنین تا ویروس از بین بره...چون فریز کردن ویروسو از بین نمیبره

لینک گذاشتم عزیزم فریز از بینش میبره

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
عزیزم شما کارت نمیدی ب جناب نانوا ولی قبل از شما ممکنه خیلیا کارت و پول داده باشن بهش یا ممکنه دستشو ...

نه من از شوهرم پرسیدم گفت همه خودشون کارت میکشن چون کارت خوان جلوی مشتریه.وزارت بهداشت هم نانوا ها رو موظف کرده که کارت نکشن چون دستشون آلوده میشه.انشاالله که هیچ مشکلی واقعا پیش نیاد

لینک گذاشتم عزیزم فریز از بینش میبره

ولی من شنیدم تا منفی شصتم میمونه هر چند شاید غیر فعال بعد فعال میشه🤔🤔🤔بازم مراقب باشین...ای خدا این چه مصیبتی بود داشتیم زندگیمونو میکردیما

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖

میشورم قشنگ با مایع

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.