2777
2789
عنوان

روحیات مردها

236 بازدید | 15 پست

بچه ها یه سوال روحیات مردها بعد از ترک و اتمام رابطه نامزدی چطوری هست ؟ آیا امکان بازگشت به رابطه رو دارن وقتی که دهن بین خانوادشون هم باشن؟

بنظرم مردا دو دسته ان یا زنیو دوس دارن حاضرن براش هرواری کنن حتی قید خانوادشو بزنن یا کلا دوست ندارن براشونم اهمیت نداری خیلی راحتم بخاطر حرفای دیگران رابطه تموم میکنن میرن دنبال زندگیشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم مردا دو دسته ان یا زنیو دوس دارن حاضرن براش هرواری کنن حتی قید خانوادشو بزنن یا کلا دوست ندارن ...

این طرف تا آخرین شبی که بود خیلی ادعای دوست داشتن داشت و واقعا هم دختره بهش خیلی سره ولی یهو یه دوراهی پیش پای دختره گذاشت و دختره هم گفت بهش نه اونم به راحتی رفت

چ دوراهی؟

گفت یا کارت رو ول کن یا اگر کار میکنی حقوقت رو باید به من هم بدی و گفت برو در مورد این هم کامل فکر کن ببین اینطوری میتونی زندگی کنی و حرف دختره هم این بود من کار میکنم و حقوقم رو برای زندگی پس انداز کنم تا یه روز باهاش خونه بخریم ولی تو حساب خودم باشه

بنظرم مردا دو دسته ان یا زنیو دوس دارن حاضرن براش هرواری کنن حتی قید خانوادشو بزنن یا کلا دوست ندارن ...

منو یاد سریال ستایش انداختین ... پسری که ستایش رو میخواست سر ماجرای دختر خالش میگفت چون مادرم واسم زحمت کشیده میخوام جبران کنم و خلاف میل قلبی باهاش ازدواج کنم بعد موقع ازدواج باستایش خیلی شیک و مجلسی مادری در کار نبود ...   

گفت یا کارت رو ول کن یا اگر کار میکنی حقوقت رو باید به من هم بدی و گفت برو در مورد این هم کامل فکر ک ...

وا اینکه الان بخواد اینجور کنه تو زندگی دیگه ببین چیه😥

اصلا شرطش عاقلانه نبوده و دختره جواب درستی داده فقط اینکه بعد این شرط وحرف و رفتن پسر(که همه نشونه اس واسه دختر) تو فکرشه ومنتظر برگشتنش اشتباهه.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

منو یاد سریال ستایش انداختین ... پسری که ستایش رو میخواست سر ماجرای دختر خالش میگفت چون مادرم واسم زحمت کشیده میخوام جبران کنم و خلاف میل قلبی باهاش ازدواج کنم بعد موقع ازدواج باستایش خیلی شیک و مجلسی مادری در کار نبود ...   

وا اینکه الان بخواد اینجور کنه تو زندگی دیگه ببین چیه😥 اصلا شرطش عاقلانه نبوده و دختره جواب درستی ...

قبول دارم کاملا ولی چون نامزدی رسمی بوده و تو منزل دختر و بالاخره 40 روز نامزد بودن برای دختره هنوز قابل باور نیست چون خیلی ادعای دوست داشتن داشت

قبول دارم کاملا ولی چون نامزدی رسمی بوده و تو منزل دختر و بالاخره 40 روز نامزد بودن برای دختره هنوز ...

دخترها احساساتی ان.

این بهترین لطفی هست که خدا بهش کرده که طرف رو بشناسه.الان هم مثل گذشته نیست که بگن وای چرا نامزدیشون بهم خورد و...خداروشکر در بین خانواده ها جدایی حتی پس از عقد هم جاافتاده تر شده چه برسه به نامزدی.

کاش من هم به این نشونه هایی که خدا واسم فرستاده بود ولی من هم به خاطر ابرو و احساساتی بودنم ازشون گذشتم توجه میکردم.

الان دورانیه که هر رفتاری دختر داشته باشه پایه ی زندگی بعدش میشه(نامزدی)لطفا دخترخانم از موضع ضعف بگین برخورد نکنه وخودشو شایسته بهترینها بدونه.الان وقت ناز کردن وشرط گذاشتن دختره نه پسر.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.