_شایلی_ مدیر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 479 عنوان حوصلم سر رفته | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 50 پست خوابمم میادا مقاومت دارم آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره.... 1398/12/11 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شایلی_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 479 منم همین چند دقیقه پیش یه سریال میدیدم اسم دختره گل بانو بود 😐خیلی هم قشنگ بود😒 کاش شایلی بود اسمش☹ آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره....
یارن عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12941 منم اومدم تو ماها منم شمام 😂😂😂 ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
_شایلی_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 479 منم اومدم تو ماها منم شمام 😂😂😂 خوش اومدی به ما😂 آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره....
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 کاش شایلی بود اسمش☹ نه دیگه گل بانو بود😒 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 منم اومدم تو ماها منم شمام 😂😂😂 توهم منی ما اوناییم اوناهم شمان☺ قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
_شایلی_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 479 کار با نینی سایت سخته کاش اپلیکیشن داشت آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره....
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 همه همیم 😂😂😂 همه همیم همه ماییم اونا ماین ما همه اوناییم قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 کار با نینی سایت سخته کاش اپلیکیشن داشت اتفاقا همین محدودیتاش شیرینه😂 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 تو منی یا من توام شمایه کنکوری قبول میشی یعنی من فکرمیکنم سرامتحان کنکوربه جایِ جواب سوالات تاپیکای نینی سایت و نظرات کاربرا توذهنتون میاد یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
_شایلی_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 479 ماها چه خبرا 😂😂 در حال تفکرم تاپیک یعنی چی اصلا آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره....