2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری کردین کم شدن؟؟

دعا نویس 

ولی هرکاری کنی برمیگردنو کار خودشونو میکنن 

منم مثل مادرتون 

۴ ساله نخوابیدم 

منتظرن تا من بخوابم 

من همشونو دیدم 

یه مدت بود (غیر تمام چیزایی که میبینم)

صدای گریه بچه میشنیدم چند روزی 

اخر سر سر صبح که خواب بودم در خونمون باز شد یه عالمه اومدن توو یه زن چادریو یه پسر بچه ۷ یا توو اون حدودا هی گریه میکرد اویزوونه مادرش بود اوناهم اومدن توو خونه و دور تا دور خونه نشستن اون دوتا با من وسط 

کلا سعی کنید بگین که چیزی نمیشنوین یا نمیبینین 

اونا میفهمن شما فهمیدین بیشترش میکنن 

مثلا الان من نباید راجبشون حرف میزدم 

الان حرف میزنم اونا میفهمن 

دعا نویس  ولی هرکاری کنی برمیگردنو کار خودشونو میکنن  منم مثل مادرتون  ۴ ساله نخوا ...

بابا اصلا خواب ندارم من

الانم چراغمو روشن کردم

خیلی افتضاح سنگینی هس اتاقم

یا کمدم صدا میده یا شیشه 

توهمم نمیزنما مطمعنم

موندم کلا چیکار کنم

بابا اصلا خواب ندارم من الانم چراغمو روشن کردم خیلی افتضاح سنگینی هس اتاقم یا کمدم صدا میده یا شی ...

به منم میگن توهم داری،پارانویا 

اما من هر خونه ای میرم میفهمم داره یا نه دعا داره یا نه

واقعاا

من وقتی میخوابم دقیقا همونجایی که خوابیدم خودمو بالاسر خودم میبینم 

خفم میکنن پاهامو میکشن ببرن 

یه دفعه شکل شوهرم بود لخته لخت کنارم پیس پیس میکرد اذیتم میکرد میخندید 

وقتی بدنت ضعیفه خیلی خسته ای با ناراحتی میدونن دیر پامیشی به راحتی از خواب نمیپری اونموقع بد اذیت میکنن

یدفعه نشونم میداد دخترمو از رو میز میندازه پایه منم گرفته بود دستسو بلند میکرد خونه میلرزید 

مثل یه گله اسب کنار سرم میدوانو.... خیلی اتفاقات دیگه 

من خیلی اتفاقا افتاده که بمیرم اما نمیمیرمو نجات پیدا میکنم حالا نمیدونم تقصیر اینای نمیزارن یا نه 

نفرین میکنم خیلی زود میگیره 

حامله بودم دلم به انارایه همسایه بود 

ندادن بهم انارا رو درخت خسک شدن هرسال که انار میده دیگه هیچکس بهشون دست نمیزنه و خسک میشه 

چشم به چیزی بمونه حالا هر چیزی این مدلی میشه و.....