2777
2789

سلام خانمها من چهل هفته و دوروزمه صبح دارم میرم زایشگاه برای زایمان طبیعی.

تو این شرایط فعلی خیلی استرسم بیشتر شده.

اگه لطف کردید وقت کردید این سوره رو برام بخونید.

منم برای هرکسی  که برام خونده دعا میکنمش اون لحظه دردهام

سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، انشالله میری راحت میشی از اینهمه استرس

واسه ما هم دعا کن، کرونا نگیریم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

عزیزه دلم مبارکه 😍😍ان شاال‍ا‍ه زایمان راحتی داشته باشی و سلامت بغلش بگیری ترخدا برا کوچولوی منم دعاکن ک اینبار بمونه برام و سلامت بغلش بگیرم ممنونم

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

ان شالله به سلامتی گلم نترس ضدعفونی میکنن زود هم ترخیص میکنن که مشکلی نباشه ،برای بارداری من دعا کن گلم 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

به سلامتی نه کاری نمیشه نترس مال کدوم شهر ایرانی؟

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  

خداروشکر فردا نی نیت بغلته واست دعا میکنم ایشالا به سلامتی زایمان کنی و دوتایی سالم برگردین خونه همین‌دعارو واسه منم بکن عزیزم تواین یکی دوهفته ای زایمانمه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤