2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 27 پست
این همه اطلاع رسانی و تاکید میکنن که جوایز معتبر نمیگن برید عابر بانک....

بله شما درست میگید ...منم میخواستم به شوهرم بگم نرو ولی اون بنده خدا گفت قطع نکن من پشت خط منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی تابلوعه که کلاهبرداریه حتما اطلاع بدیدبرای ریختن جایزه موجودی وشناسه و...نمیخواد

من یه بار تومسابقه یکی ازمجله های معروف برنده شدم فقط شماره کارت گرفتن وگفتن کارت ملی رو فکس کنید وپول رو ریختن برام 

حالا بنظرتون زنگ بزنم پلیس شمارشو بدم از کس دیگه کلاهبرداری نکنن؟

سلام شما طحال برداشتید خوب شدین پلاکت تون اومدبالا

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
پس دارو مصرف کردین یاخودبه خود اومدبالا

دارو زیاد مصرف کردم ولی این مدت آخر نه خودش خوب شد پلاکتتون چنده ؟؟

معمولا زیر ۵۰ هزار طحال برمیدارن اونم ۱۰۰ درصد نیست

دارو زیاد مصرف کردم ولی این مدت آخر نه خودش خوب شد پلاکتتون چنده ؟؟ معمولا زیر ۵۰ هزار طحال برمیدار ...

دخترم 12 سالش چند ماه اومد پایین 38 هزاربود امپول زدن بستری شد اومد تا180 هزار والی الان 47 هزاربالا که نمیره هیچ پایین میاد همش هم عفونت ادراری میگیره 

دخترم 12 سالش چند ماه اومد پایین 38 هزاربود امپول زدن بستری شد اومد تا180 هزار والی الان 47 هزاربالا ...

اگه تازه شروع شده معمولا خودش خوب میشه نگران نباشین 

فقط زیاد بهش استرس ندین عفونتم ربطی به پلاکت نداره من پلاکتم تا ۴ هزار اومد پایین ولی مشکل عفونت نداشتم فقط خونریزی لثه و ادرار بود

انشاءالله که خوب میشه دخترتون

اگه تازه شروع شده معمولا خودش خوب میشه نگران نباشین  فقط زیاد بهش استرس ندین عفونتم ربطی به پل ...

نه خون ریزی نداره ولی توادرارش هست خون همیشه والا بردم دکترکلیه گفت بخاطر پلاکت کی تند تند عفونت ادراری میگیرهنه 5 سال

نه خون ریزی نداره ولی توادرارش هست خون همیشه والا بردم دکترکلیه گفت بخاطر پلاکت کی تند تند عفونت ادر ...

کدوم شهرین؟؟

اگه مشهدین برین پیش دکتر رحیمی