2777
2789
عنوان

روز های بعد سقط

229 بازدید | 22 پست

دوستان کیا تجربه سقط دارن.من بعد چند سال ناباروری بی علت باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد

خیلی دوس دارم بدونم بقیه بعد سقط تونستن باردار بشن و ب سلامتی زایمان کنن😻

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ماه ۸ اقدامم ولی هنوز باردار نشدم اصلا هم جلوگیری نکردم 

ان شا الله ک باردار بشی .من بعد چند سال انتظار و دارو بعد ک باردار شدم اصلا انتظار شو نداشتم ‌.یعنی بیخیال شده بودم میرفتم باشگاه بدنسازی سخت مشغول کار بودم و حتی دانشگاه .انقدر خسته میشدم ک ۲ شب میخوابیدم و ۶ و نیم صبح بیدار میشدم.و میخوام انشاالله بعد اینکه خوب شد درد و خونریزیم دوباره ورزشو شروع کنم .شما چند هفته سقط کردی بعد چند وقت اقدام باردار شدین؟

متاسفم بدترین روزای عمر من بعد سقطام بوده بره اون روزا دیگه نیاد دیگه هم بچه نمیخوام ب اندازه کا ...

عزیزم .شما چند هفته بودین .گفتین سقطام یعنی بیش از یکی بوده.

من ب شخصه ادم عصبی و زودرنجی هستم ولی َّ

من ۶ماه صبرکردم.بعدبااقدام سوم باردارشدم. البته من تمام چکاپ هارو انجام دادم مشکلی نبود

مبارکه.ان شا الله ک خوش باشی.

شما چند هفته سقط داشتین؟

هفت هشت نه هفت چهارتا دوساله زندگی ندارم گور پدر بچه نمیخوام

حق داری.خاله من باز بچه هاشو تویه ۶ ماه و ۷ و ۸ ماهه از دست داد ک بچه سوم حتی ی ماه تو دستگاه بود و میرقت بهش شیر میداد. ولی خیلی سختی کشید. خدا بهش صبر بده و اسایش. شما هم سختی کشیدی عزیزم.چند ماه بعد این اتفاق دوباره اقدام کردی؟شما استراحت ب خودت دادی؟ تحت نظر دکتر هم بودی؟

ان شا الله ک باردار بشی .من بعد چند سال انتظار و دارو بعد ک باردار شدم اصلا انتظار شو نداشتم ‌.یعنی ...

ماه دوم اقدام باردار شدم توی هفته ی ۸ بدلیل تشکیل نشدن قلب سقط شد ولی عامل خونریزیم نزدیکی بود حالا نمیدونم اگر نزدیکی نبود حتما قلبشم تشکیل میشد 

ماه دوم اقدام باردار شدم توی هفته ی ۸ بدلیل تشکیل نشدن قلب سقط شد ولی عامل خونریزیم نزدیکی بود حالا ...

شما تحت نظر دکتر بودی؟؟