متاسفانه اختلافات عقیدتی داریم من آدم خیلی خیلی مذهبی خشکی نیستم اما پایبند به ارزش های دین هستم..اما همسرم ن زیاد..ازش خواستم اون هم تحقیق کنه و سعی کنی قلبا ایمانش رو تقویت کنه تا حدودی قبول کرد اما این چیزا برای من خیلی مهمه😔بنظرتون چیکار کنم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بنظر من وقتی قبل ازدواج به ین مسله توجه نکردی الانم بیخیالش شو.چون اصلا حس خوبی نیست که یکی مدام گیر بده.ولش کن تا وقتی آسیبی به تو نزده کاری به عقاید ایشون نداشته باش.مثلا چیکار میکنه؟نهایتش یه نماز مثلا نخونه.چیکارش داری
ولی بنظرم شما یکم بیخیال باش اگه آدم خوبیه دیگه خیلی به این چیزا گیر نده من شوهرم مذهبی نیس ولی همسر فوق العاده مهربون وخوبیه انسان درستکاریه شمام میبینی خوبه دیگه مته به خشخاش نذار
نامزدی برای همین شناخت و تجدید نظره اگه خیلی تفاوت دارید به هم بزن هیچکی عوض نمیشه فول و قرارها هم الکیه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید