2777
2789
عنوان

نظر بدید ممنون میشم 🤪🌺🙏

90 بازدید | 13 پست

سلام دوستان🙋‍♀

من 23 سالمه ... قدم ۱۶۸ ...وزنم ۵۶...سایزم ۳۸

میخوام بعد از سرنگونی ویروس 😁 برم سراغ ی ورزش انشالله 🤲 

با توجه ب اینکه لاغرم چ ورزشی  رو بهم پیشنهاد میکنید که لاغرتر نشم و در حین حال هم عضله هام قوی بشه هم روحیم تقویت بشه؟! 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنسازی برو برای عضله سازی قشنگ ب ا س ن وسینو و روناتوخوش فرم میکنه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
از هیکلت راضیی؟؟؟؟منم هم قد و وزن توام..سایزمم ۳۸،من اصلا اعتمدد ب نفس ندارم حس میکنم لاغرم

من رفتم دکتر یبار گفت برو رو ترازو رفتم 

قدمم گرفت 

گفت خانوم کمبود وزن داری باید بشی ۶۸ 😐😑😐😑

کلا استعداد چاقی ندارم و اینکه سایزمو دوس دارم😬 واسه همین از خودم راضی ام (سعی هم کردم چاق بشم نشدم)

همه میگن خوشبحالت هیکلت خوبه هر لباسی هم میپوشی تو تنت قشنگه 

س ی ن ه هام کوچیکه  تغییری میکنه سایزش با بدنسازی؟

اره عزیزم ولی اگه رفتی حتمابه مربیت بگو واسه عضله سازی اومدم بگومیخام سینه وب ا س ن بگیرم پاهام خوش فرم شه ولی خب تاچندماه اول خوب چیزیونمیبینی بایدصبر داشته باشی 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
باشه عزیزم  مرسی از راهنماییت 😊😘

فدات