2777
2789
عنوان

خانوماییی که تازه باردار شدن .حالتون چطوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 24 پست
عزیزم داری اشتباه میکنی الان یک هفته ۴ روزته میشه ۱۱ روز ببین

عزیزم اولین روز اخرین قاعدگیم ۲۹ دی....مگه گفتم ۲۹ بهمن پریود شدم گفتم باید میشدم که نشدم...همون روز ازمایش دادم بتام ۶۰۰ بود...موعد پریودی یعنی اون روز باید پریود بشی که من نشدم اخرین بار ۲۹ دی بود وای🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو تو بچه هامون باهمه من امروز رفتم دکتر گفت دوشنبه هفته دیگ بیا سونو 

ایشالا بسلامتی من دوتا دختر ناز هم دارم ایشالا اینیکی پسر باشه برام دعاکن گلم تابستون هم یکی تو هفته دهم سقط کردم شما اولین بارداریتونه

ایشالا بسلامتی من دوتا دختر ناز هم دارم ایشالا اینیکی پسر باشه برام دعاکن گلم تابستون هم یکی تو هفته ...

ایشالله عزیزم اره اولیه روز چندم تاخیر ازماش دادی بتا چند بگو تا بگم پسره یا دختر

خدایا عاشقتم
عزیزم اولین روز اخرین قاعدگیم ۲۹ دی....مگه گفتم ۲۹ بهمن پریود شدم گفتم باید میشدم که نشدم...همون روز ...

عزیزم وقتی یکی پرسید اخرین روز پریودیت بگو ۲۹ دی دیگه نگو بهمن باید میشدم نشدم    من ۵ هفته یک روزم 

خدایا عاشقتم
ایشالله عزیزم اره اولیه روز چندم تاخیر ازماش دادی بتا چند بگو تا بگم پسره یا دختر

آزمایش ندادم تست بی بی چکم روز موعد پرنگ بود از ترسم هنوز دکتر نرفتم هفته بعد میرم کهسونو هم برم