مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
آره دیگه مسعله همینه صد درصد عید دیدنیو باید بریم ولی بی لباس
کاش از قبل میخریدم ن مانتو دارم ن شلوار ن بچم ن شوهرم ا۶ ی خرید درست حسابی تو عید میکردیم ک اگه نکنیم هم هیچی نداریم هم دیگه حسش میره کی میخواد بره بعد عید خرید 😐😑
ولی من عمرا عید دیدنی برم سلامتی مهم تره وضعیت بهتر شه دیدو بازدید هم میشه رفت بعدا
من کلا از عید دیدنی خوشم نمیاد ولی نریم همه قهر میکنن شوهرمم آدمیه ک میگه باید بریم آخه بریمم چجوری باید روبوسی نکنیم چی بگم امسال همه چی ریسکیه