2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلپاتی ینی چجوری؟

یعنی ریلکس میکنی.به کسی یا چیزی که میخوای فکر میکنی

مثلا میخوای شخصی باهات تماس بگیره اونو مجسم میکنی و بعد رها میکنی این فکرارو.

دقیقا همون برات پیش میاد طی ۴۸ ساعت آینده

نی 
میشه خودتم انجامش بدی خواستم ببینم‌کسی تجربش رو داره

من خودم تجربه کردم که مثلا به یه چیزی فکر میکنم وبهش انرژی میفرستم. مثلا میگم زنگ بزن یا مثلا دوس دارم داییم بیاد خونمون ویا مثلا داداشم یا بابام برام خوراکی که دلم میخواد رو بخرن و... یکی دو دقیقه تمرکز میکنم روی اون موضوع وهی باخودم تکرار میکنم.  بعدش اتفاق میوفته

من خودم تجربه کردم که مثلا به یه چیزی فکر میکنم وبهش انرژی میفرستم. مثلا میگم زنگ بزن یا مثلا دوس دا ...

آره عزیزم دقیقا منظورم همین بود

من با نامزدم بحثم شده و دو هفتس از هم بی خبریم یعنی این روشو انجام بدم ممکنه کارساز باشه)

نی 
آره عزیزم دقیقا منظورم همین بود من با نامزدم بحثم شده و دو هفتس از هم بی خبریم یعنی این روشو انجام ...

خب ببین باید با تمرکز کامل ویه باور عمیق این کار رو بکنی. 

خودت رو ریلکس کن. همه سلول‌های بدنت رو رها کن انگار وزنت اندازه یه پر شده. بعد روی اون موضوع تمرکز کن وهی تو عمق ذهنت خواستت رو تکرار کن وسعی کن به شخص مورد نظر انرژی مثبت بفرستی(تو ذهنت از اینا +تصور کن که ازروح و بدنت خارج میشه ومیفرستیش سمت اون شخص) برای من که جواب داده. ایشالا برای تو هم جواب میدع

خب ببین باید با تمرکز کامل ویه باور عمیق این کار رو بکنی.  خودت رو ریلکس کن. همه سلول‌های بدنت ...

من وضعم خیلی خرابه اصلا نمیتونم مثبت فک کنم همیشه باید منفی فک کنم تا اون اتفاق بیفته ینی فک میکنم باید بر عکس چیزی که میخام فک کنم تا عملی بشه 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠